Sport

Anghel Iordănescu știe ce îi lipsește Rapidului după înfrângerea cu FC U Craiova 1948: „Mai are nevoie de 3-4 jucători pentru titlu”

Rapid a făcut un pas greșit după înfrângerea, scor 1-2 pe teren propriu cu FC U Craiova 1948. Anghel Iordănescu i-a avertizat pe giuleșteni.
11.02.2023 | 00:57
Anghel Iordanescu stie ce ii lipseste Rapidului dupa infrangerea cu FC U Craiova 1948 Mai are nevoie de 34 jucatori pentru titlu
Xin Ghislaine R. Emmers si Constantin Dragos Albu in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, vineri 10 februarie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Rapid și-a pierdut invincibilitatea de pe teren propriu, după înfrângerea, scor 1-2 cu FC U Craiova 1948 în etapa 24 din SuperLiga. Anghel Iordănescu este convins că giuleștenii au nevoie de încă trei-patru jucători pentru a se bate la titlu.

Anghel Iordănescu, critici pentru Rapid după înfrângerea cu FC U Craiova 1948: „Banca nu l-a ajutat pe Mutu”

FC U Craiova 1948 a deschis scorul devreme prin Bauza, care a marcat cel mai rapid gol al sezonului. Oltenii și-au dublat avantajul în minutul 57 prin golul lui Bahassa. Pentru Rapid a marcat Iacob în minutul 87, prea târziu ca echipa lui Adrian Mutu să evite înfrângerea.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a fost surprins neplăcut de prestația Rapidului și consideră că „alb-vișiniii” au nevoie de încă trei-patru jucători pentru a se bate la campionat. „Mă așteptam la altceva de la Rapid, în seara asta doar «peluza braziliană», «peluza samba» a jucat la ei.

Rapidul a avut o prestație mai ștearsă, mai modestă, oamenii de bază n-au dat randament, și nici banca nu l-a ajutat pe Mutu”, a declarat fostul selecționer al României, care a fost prezent în Giulești la partida Rapid – FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu îl sfătuiește pe Adrian Mutu: „Numai așa Rapid poate spera la campionat”

Rapid a primit numeroase critici din cauza perioadei mai puțin dinamice de pe piața transferurilor. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate numele singurului transfer făcut de giuleșteni până acum în actuala perioadă de mercato, Funsho Bamgboye.

Victor Angelescu a precizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICInu este afectat de criticile venite și a mărturisit că Rapid are un lot valoros. Totuși, Anghel Iordănescu este convins că giuleștenii au nevoie de încă trei-patru întăriri pentru a spera la titlu.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost o surpriză ca Rapidul să piardă în Giulești. Craiova i-a venit iar de hac. Cred că Adi Mutu mai are nevoie de 3-4 jucători, dintre care 2 titulari, numai așa Rapid poate spera la campionat”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Anghel Iordănescu nu i-a luat din merite lui FC U Craiova 1948: „A jucat bine tactic”

FC U Craiova 1948 a dominat partida cu Rapid la capătul unui joc ofensiv. Bauza și Bahassa, autorii celor două goluri ale oltenilor, au fost remarcații lui Anghel Iordănescu. Fostul selecționer al României a fost impresionat și de apărarea formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Sunt 3 puncte mari pentru echipa lui Mititelu. Trebuie să recunoaștem că FCU Craiova a jucat bine tactic, a avut și câțiva jucători cu o prestație foarte bună, Bauza, Bahassa, fundașii centrali, portarul”, a mai spus Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT