Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Încă un transfer pentru Rapid. Anunț de ultimă oră la FANATIK SUPERLIGA. Video

Rapid pregătește al doilea transfer în actuala perioadă de mercato, după cel al lui Funsho Bamgboye, anunțat în exclusivitate de Fanatik.
07.02.2023 | 08:03
Exclusiv Inca un transfer pentru Rapid Anunt de ultima ora la FANATIK SUPERLIGA Video
Rapid pregătește încă un transfer. Victor Angelescu a oferit detalii la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Pauza de iarnă le-a prins bine celor de la Rapid, giuleștenii reușind să obțină două victorii și o remiză în cele trei partide oficiale ale anului de până acum. Criticați pentru că nu au avut o campanie de transferuri dinamică, Victor Angelescu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că discuțiile nu l-au deranjat. Mai mult decât atât, acționarul clubului „alb-vișiniu” a dezvăluit că se pregătește transferul unui nou fotbalist.

Rapid pregătește al doilea transfer al iernii: „Mai avem o singură negociere”

Rapid l-a adus în această iarnă pe Funasho Bamgboye, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Atacantul nigerian a debutat în ultima partidă a giuleștenilor, câștigată de Rapid, scor 4-1 cu Voluntari. În cadrul ultimei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului din Giulești, a mărturisit că se află în negocieri pentru aducerea unui alt fotbalist pentru zona ofensivă.

ADVERTISEMENT

„Mai avem o singură negociere, dar nu suntem foarte aproape. Probabilitatea este 50/50 să mai facem un transfer. Tot pe partea ofensivă. Nu e jucător român”, au fost detaliile oferite despre jucător de Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Datorită perioadei bune pe care o traversează și cu ajutorul pasului greșit făcut de FCSB în derby-ul cu Farul, Rapid a revenit pe locul trei, cu 45 de puncte în 24 de partide. De asemenea, giuleștenii îl au pe Marko Dugandzic pe primul loc în topul marcatorilor din SuperLiga. Atacantul croat a înscris câte o „dublă” în meciul cu Sepsi și Voluntari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Victor Angelescu nu este deranjat de criticile la adresa Rapidului: „Așa se întâmplă inclusiv la Real Madrid”

Acționarul Rapidului a mărturisit că nu îl deranjează criticile venite din cauza perioadei inactive de pe piața transferurilor și consideră că Rapid aliniază un lot foarte bun. „Știm că arată bine echipa. Am arătat bine și înainte de această perioadă și mă bucur că am început bine.

Sincer, nu m-au deranjat pentru că e normal într-un fel. Asta se întâmplă de fiecare dată la orice club când nu faci transferuri, inclusiv la Real Madrid. Suporterii sau presa o să ceară asta. Noi știm ce trebuie să facem și nu trebuie să ne lăsăm influențați. Am luat deciziile așa cum am știut mai bine. 

ADVERTISEMENT

Nu e problemă de bani la Rapid. Noi avem o echipă foarte bună, știam că avem o echipă foarte bună și nu transferăm doar de dragul de a transfera”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victor Angelescu, despre startul lansat al Rapidului în 2023: „Nu este peste așteptări”

În următorul meci, Rapid joacă pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, un meci încins, mai ales după ultimele declarații ale lui Adrian Mititelu, care a precizat că va scoate echipa de pe teren dacă va fi înjurat de suporterii giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu s-a arătat fericit datorită parcursului strălucit al Rapidului din primele trei meciuri și speră ca formația pregătită de Adrian Mutu să își păstreze invincibilitatea. „Eu speram la un parcurs bun. Am făcut un cantonament bun, avem o echipă bună.

Sunt foarte fericit că s-a și întâmplat, dar trebuie să continuăm pe aceeași linie. Nu este peste așteptări. Am avut două meciuri acasă și unul în deplasare, din punctul meu de vedere trebuie să câștigăm. Sperăm să rămânem invincibili în Giulești”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT