Sport

Anglia dă afară angajații care se ocupau de securitatea jucătorilor! Momentul care a declanșat ruptura

Anglia s-a supărat după un eveniment neplăcut, în care fanii au trecut de angajații care se ocupau de securitatea jucătorilor.
21.06.2021 | 22:44
Anglia da afara angajatii care se ocupau de securitatea jucatorilor Momentul care a declansat ruptura
ADVERTISEMENT

Astfel, englezii au luat decizia radicală de a da afară o bună parte din angajații firmei de securitate, urmând să apeleze la o altă firmă specializată, pentru a proteja jucătorii.

Federației Engleze de Fotbal i s-a părut intolerabil ca o firmă de securitate să nu poată gestiona o acțiunea a unor suporteri, care au ajuns prea ușor aproape de fotbaliștii lui Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

Anglia dă afară angajații care se ocupau de securitatea jucătorilor

Anglia a luat decizia de a da afară o bună parte din angajații firmei de securitate, care trebuie să asigure paza jucătorilor lui Gareth Southgate.

Decizia a venit ca urmare după ce un grup de 50 de suporteri englezi au ajuns la doar câțiva metri de jucători, imediat după ce fotbaliștii au coborât din autocar, pentru a merge la hotel, cu o zi înaintea duelului cu Croația, de pe 13 iunie, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Anglia va sta exact la același hotel înaintea duelului cu Cehia, iar securitatea va fi mult mai atentă, mai ales că englezii vin după o remiză albă împotriva rivalilor scoțieni.

Cum s-a rezolvat problema fanilor care s-au apropiat prea mult de fotbaliști

Grupul de 50 de suporteri au trecut lejer de securitate și s-au apropiat de jucătorii Angliei, însă nu au făcut nimic periculos, doar și-au făcut poze și i-au încurajat înaintea primului meci de la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Nu au stat mult alături de favoriții lor, pentru că securitatea a intervenit și i-a dat la o parte pe suporteri, însă Federația Engleză de Fotbal s-a supărat, luând în calcul un scenariu negru care se putea întâmpla în acele momente.

Firma „G4S” a recunoscut pentru Sky Sports News că nu mai sunt implicați în securitatea naționalei Angliei de la hotel pentru acest turneu final, însă acuză poliția că nu și-a făcut treaba, până să fie nevoie de intervenția angajaților companiei.

ADVERTISEMENT

Aceștia susțin că ei trebuiau să se concentreze pe securitatea de la intrarea și ieșirea din hotel, inclusiv controlul badge-urilor de securitate, nu să facă față unui grup de suporteri.

Totodată, și UEFA s-a arătat iritată de moment, în condițiile în care un singur fan englez, dacă ar fi fost infectat cu COVID-19, ar fi putut duce la o adevărată încurcătură a turneului final, găzduit de 11 țări.

Pentru Anglia, după victoria cu Croația, scor 1-0, a urmat o remiză cu Scoția, scor 0-0, iar acum, fotbaliștii lui Southgate vor să obțină neapărat o victorie în confruntarea cu Cehia, ultima partidă din grupă.

ADVERTISEMENT
Tags: