Life

Animalul bizar surprins într-o zonă populară printre turiști. Cei care l-au văzut s-au speriat

Creatura care a semănat panică în rândul mai multor turiști. Imaginile surprinse cu animalul misterios au împărțit internetul în două
12.01.2024 | 15:19
Animalul bizar surprins intro zona populara printre turisti Cei care lau vazut sau speriat
Animalul care a semănat panică în rândul mai multor turiști. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, sunt din ce în ce mai dese scenele în care animalele sălbatice ajung în zonele populate. De o astfel de surpriză a avut parte și un turist care s-a trezit cu un animal ciudat lângă el.

Animalul misterios a captat atenția celor din online

Un turist a devenit viral după ce a surprins câteva imagini cu un animal extrem de ciudat. Zilele trecute, acesta se afla în una dintre zonele rurale din Marea Britanie, atunci când a zărit creatura bizară.

ADVERTISEMENT

Lewis Dailly era într-o excursie împreună cu familia lui, atunci când a zărit animalul misterios în timp ce se plimba fără nicio reținere. În acel moment, primul său instinct a fost acela de a scoate iPad-ul și de a-l filma.

Acesta a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc, de fapt, întâlnirea dintre el și animalul ciudat. Turistul se pregătea să plece din casă, de dimineață, atunci când a aruncat o privire pe geam. În acel moment, ceva i-a atras atenția instant.

ADVERTISEMENT

Inițial, nu a știut dacă este vorba despre un animal, așa că a scos imediat iPad-ul și a început să filmeze. Pe măsură ce animalul se apropia, lui Lewis i s-a părut că este vorba despre un lynx.

Din păcate, Lewis nu a reușit să prindă prea multe cadre cu animalul. Acesta a filmat doar câteva momente pentru că apoi a fugit să alerteze întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Filmarea cu animalul bizar a împărțit internetul în două

Când a revenit la geam, animalul misterios nu mai era acolo. Lewis a realizat cu dezamăgire că animalul a plecat și că acelea vor rămâne, cel mai probabil, singurele cadre cu el.

Turistul nu a stat prea mult pe gânduri și a ales să posteze imediat videoclipul pe paginile de socializare. Filmarea s-a viralizat instant, iar internauții au început să își dea cu părerea.

ADVERTISEMENT

Cei care au analizat foarte bine imaginile au avut păreri împărțite. Unii au crezut că este vorba despre un lynx, având în vedere blana și mersul greoi.

Pe de altă parte, sunt vocile care susțin că un astfel de animal nu ar avea cum să își facă apariția acolo. Cel mai probabil, în concepția lor, este vorba despre o pisică domestică de dimensiuni mai mari.

”Privind dimensiunea tufișurilor, aș spune că este o pisică domestică.” sau ”Aceste videoclipuri au aceeași calitate ca cele presupuse cu Bigfoot.” sunt doar câteva dintre reacțiile din online.

ADVERTISEMENT
Tags: