Life

Anisia Gafton, adevărul despre operația la nas. Ce a transmis după ce a fost criticată de fani: “Nu a plecat talentul”

Anisia Gafton, dezvăluiri despre operația la nas. Fanii au criticat-o dur după ce au văzut cum arată. Mesajul actriței de stand-up comedy.
23.03.2024 | 00:08
Anisia Gafton adevarul despre operatia la nas Ce a transmis dupa ce a fost criticata de fani Nu a plecat talentul
Anisia Gafton a vorbit despre operația la nas. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton a spus adevărul despre operația pe care a suferit-o la nas. Actrița avea o problemă de sănătate, dar și-a făcut, în același timp, și o intervenție estetică. Fanii au criticat-o, însă, pentru felul în care arată.

Anisia Gafton a spus adevărul despre operația la nas. Vedeta a fost criticată dur de fani

De curând, Anisia Gafton a suferit o operație estetică la nas, dar și de deviație de sept, deoarece nu mai putea respira deloc cu o nară, așa că a fost nevoie de această intervenție.

ADVERTISEMENT

Anisia Gafton a ales să facă, totodată, și o intervenție estetică de care este mulțumită. Mulți fani nu sunt, însă, de aceeași părere. Aceștia i-au transmis vedetei că este mult prea schimbată în urma intervenției, iar aceasta a transmis un mesaj.

Cu toate că nu toți au avut de spus lucruri bune despre felul în care arată acum, Anisia Gafton crede că operația o întinerește cu câțiva ani și este conștientă că nu toată lumea va avea o părere bună.

ADVERTISEMENT

“Asta sunt eu, fără filtru. Voiam să lămuresc câteva aspecte. Pentru că sunt o persoană sinceră și asumată, am ales să fac public faptul că mi-am făcut o operație de deviație de sept, operație pe care trebuia să mi-o fac în urmă cu ani buni în urmă, în ultima vreme s-a complicat cu nara stângă.

Nu mai respiram deloc, iar pe lângă asta am ales să fac o schimbare estetică, schimbare de care eu sunt foarte mulțumită.

ADVERTISEMENT

Consider că mă întinerește câțiva ani, în ciuda părerilor unora sau altora. N-ai cum să mulțumești pe toată lumea, așa că mergem mai departe. Această operație de sept, cu operația estetică au mers mână în mână”, a explicat actrița de stand-up comedy pe Instagram.

Anisia Gafton operație
Anisia Gafton a suferit o operație la nas. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

“E ca și cum afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”

Anisia Gafton a mai ținut să spună că nu ar fi fost de ajuns doar operația estetică, din moment ce avea probleme cu respirația. Vedeta nu a vrut doar să aibă un aspect mai frumos al nasului, ci să-i rezolve problema care nu i-a dat pace în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

În plus, felul în care arată nasul în prezent nu este rezultatul final. Acestea se va vedea, în schimb, peste 6 luni sau chiar un an, după cum a mai anunțat ea.

“Gândiți-vă invers, dacă-mi făceam doar operația estetică ce se întâmpla cu interiorul meu, adică afară frumos și înăuntru stricat, ca și cum ai avea o mașină frumoasă și înăuntru când intri are motor de trabant.

E ca și cum afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul, afară o casă frumoasă și înăuntru șantier. De aceea s-a împletit foarte bine sănătatea cu esteticul. Acesta nu este rezultatul final. Rezultatul final al operației se va vedea abia peste 6 luni sau un an”, a mai spus Anisia Gafton.

Pe lângă comentariile răutăcioase, actrița a avut parte și de mesaje pozitive. Mulți au lăudat-o pentru faptul că a făcut acest pas, dar și pentru cum arată în prezent.

Anisia Gafton nu a făcut public numele medicului

Anisia Gafton a mai spus că nu vrea să facă public numele medicului, întrucât acesta nu are nevoie de promovare. Actrița de stand-up comedy a plătit pentru intervenția suferită.

Un alt lucru pe care l-a menționat actrița a fost faptul că este aceeași persoană și după operație. Talentul ei nu are nicio legătură cu intervenția, după cum a mai adăugat ea.

“Pe lângă asta, nu există nicio conspirație. Nu au coborât OZN-urile și mi-au luat mintea și m-am gândit eu să fac strategie de marketing, să nu zic numele doctorului ca după nu știu câte luni să fac o scenă și să iasă din joben numele medicului. Am plătit pentru serviciile medicului, simplu.

 Nu vreau să spun numele medicului pentru că nu are nevoie de reclamă. (…) Dragii mei, nu m-am schimbat, nu a plecat talentul. Dacă era talentul în funcție de nas, atunci îmi puneam eu, în loc de nas aveam o secure.

Așa arăt eu, fără filtru, asumată. Nu am zis că a venit primăvara și mi-a picat nasul. Ce mai este de vorbit. Nu cred că mai trebuia să explic, dar am simțit nevoia să lămuresc câteva aspecte ”, a mai spus câștigătoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT
Tags: