Life

Anna Lesko a dezvăluit ce se întâmplă cu fiul ei, Adam: “Timpul nu va fi în favoarea noastră”

Anna Lesko a explicat cum îl crește și îl educă pe fiul său, Adam. Principiile după care se ghidează frumoasa cântăreață.
26.09.2022 | 14:06
Anna Lesko a dezvaluit ce se intampla cu fiul ei Adam Timpul nu va fi in favoarea noastra
Anna Lesko spune cum îl crește pe fiul său, Adam. Principiile după care se ghidează vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Splash! Vedete la apă a dezvăluit ce se întâmplă cu băiatul ei, la trei ani de când s-a despărțit de tatăl acestuia. Vedeta de la Antena 1 se concentrează enorm pe felul în care se dezvoltă micuțul de 8 ani.

Anna Lesko spune cum îl crește pe fiul său, Adam. Principiile după care se ghidează vedeta

Anna Lesko îl crește singură pe Adam și acum spune cum îl educă și care sunt principiile după care se ghidează. Comunicarea și dialogul sincer sunt foarte importante pentru artistă, care știe cum să pună problema.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu este genul de mamă care să-l refuze din start pe copil, ci mai degrabă în care băiatul poate vedea o prietenă cu care poate discuta foarte deschis. Relația dintre cei doi este una extraordinară în prezent.

„Vreau să fie deschis și întotdeauna insist pe dialog. Orice s-ar întâmpla, nu există du-te în camera ta, ci Adam, vino încoace și hai să vorbim! Îl chemi o dată, de două ori, copilul se deschide, iar la un moment dat vine singur și spune lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Se destăinuie sau deschide un subiect. Eu în secunda aia las tot și îl ascult. Este foarte important ca în momente de genul ăsta să îți iei copilul în brațe și să îl privești în ochi. Îl încurajez foarte mult.

Este foarte important să înțeleagă copilul, din discursul tău, că nu este neputincios, că este foarte descurcăreț și talentat și, cu prima ocazie, poate repara orice. În schimb, când vrea Adam să doarmă la un prieten și nu se poate, nu spun «nu», ci îi spun: «Hai să discutăm!».

ADVERTISEMENT

Timpul nu va fi în favoarea noastră și nu poți face asta. Refuzul e o barieră uriașă. Nu poți spune «nu» și după aceea nici să nu mai vorbiți. Mai întâi purtați un dialog și după aceea cântărim”, a declarat Anna Lesko pentru revista viva.ro.

Anna Lesko, mândră de fiul său, Adam

Anna Lesko a mai subliniat că Adam este un copil cuminte, care nu îi face deloc probleme. Frumoasa blondină este mândră de fiul său, care știe cum să-și exprime dragostea și care mereu o complimentează pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Băiatul artistei știe să facă gesturi frumoase, unele dintre acestea prin intermediul desenelor, care îi umplu inima de bucurie vedetei. În plus, micuțul o însoțește peste tot pe cântăreață pentru că vrea să împrumute anumite aspecte de la ea.

ADVERTISEMENT