Sport

Ante Roguljic, gol de generic în Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova. A marcat direct din lovitură liberă dintr-un unghi imposibil. Video

Meciul Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova a intrat în prelungiri, iar Ante Roguljic a deschis scorul pentru formația lui Mirel Rădoi cu un gol minunat.
25.08.2022 | 22:27
Ante Roguljic gol de generic in Hapoel Beer Sheva  Universitatea Craiova A marcat direct din lovitura libera dintrun unghi imposibil Video
Meciul Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova a intrat în prelungiri, iar Ante Roguljic a deschis scorul pentru formația lui Mirel Rădoi cu un gol minunat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au o șansă uriașă să ajungă în grupele Conference League, acolo unde s-au calificat deja CFR Cluj și FCSB.

Gol superb reușit de Ante Roguljic în Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova

După 90 de minute fără gol, întâlnirea Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova a intrat în prelungiri, acolo unde eroul ”juveților” a fost Ante Roguljic. Croatul a reușit un gol de generic TV.

ADVERTISEMENT

În ultimul minut al primei reprize de prelungiri, Roguljic a deschis scorul cu un șut impecabil din lovitură liberă lateral dreapta. Croatul a imprimat un efect minunat balonului care l-a ocolit pe portarul Glazer și a poposit în plasă la colțul lung. VEZI VIDEO

Reușita oltenilor a adus liniștea pe stadion, însă, din păcate, avantajul nu a durat decât două minute. În minutele de prelungire ale primei reprize a prelungirilor, Hemed i-a păcălit pe fundașii lui Rădoi și a înscris cu capul de 6 metri.

ADVERTISEMENT

A fost la un pas de transferul la Ajax

Ante Roguljic este un mijlocaș în vârstă de 26 de ani care a ajuns la Universitatea Craiova în septembrie anul trecut. O mare speranță a fotbalului croat în trecut, acesta a semnat inițial un contract pe trei luni cu oltenii, așa cum a anunțat FANATIK.

În urmă cu câţiva ani, în Croația se vorbea că este urmașul natural al lui Ivan Rakitic sau Luka Modric. Fotbalistul a fost la un pas să ajungă la Ajax Amsterdam, club care pregătise 10 milioane de euro pentru transfer. Mutarea a căzut în ultimul moment din cauza comisioanelor cerute de impresari.

ADVERTISEMENT

A ajuns în cele din urmă la RB Salzburg, club care a plătit doar 2 milioane de euro în schimbul fotbalistului, însă cariera lui Roguljic a luat-o la vale. Nu s-a impus la cea mai puternică echipă din Austria şi a fost împrumutat în dese rânduri.

În cei patru ani în care a fost legitimat la Salzburg, Ante Roguljic a fost împrumutat pe rând la: FC Liefering, Hajduk Split, Admira Wacker și Wacker Innsbruck, fără rezultate deosebite nici la aceste echipe.

ADVERTISEMENT

În anul 2017, din postură de jucător liber de contract, Roguljic a semnat cu Pafos, echipă din Cipru, formaţie la care a reuşit să înscrie de două ori în 22 de apariţii. Apoi a făcut pasul la Trencin, echipă din prima ligă slovacă, pentru care a evoluat timp de trei ani.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,40 este cota pentru „1 solist sau peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT