Life

Antonia are o mamă extrem de frumoasă! Trecutul neștiut al lui Denise Iacobescu

16.07.2020 | 12:19
Antonia are o mama extrem de frumoasa Trecutul nestiut al lui Denise Iacobescu
Antonia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și a reușit să devină populară în câțiva ani datorită trăsăturile ei fizice, dar și vocii sale talentate.

Cântăreața a moștenit fizionomia de la mama sa, Denise Iacobescu, care arată foarte bine chiar și la cei 53 de ani pe care îi are.

ADVERTISEMENT

Artista se mândrește cu cea care i-a dat viață, iar femeia este prezentă mereu în casa Antoniei. Recent, ea a postat imagini unice din tinerețe, pe vremea când lucra în State.

Antonia are o mamă la fel de frumoasă

Denise Iacobescu a postat pe Instagram o imagine în care apare cu două foste colege de muncă. Ea a lucrat, în tinerețe, pentru un brand renumit de cosmetice. În fotografia postată, mama Antoniei are până în 30 de ani. Este evident cu cine seamănă artista, căci trăsăturile feței sunt aproape identice.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

24 years ago…with my girls, working for Clinique. Beautiful memories 💕 4EVER YOUNG 🦋 we remain! #me #memories #ilovemylife #foreveryoung #justgettingstarted #ageless#godismystrength #godismyrock#inspirationover50#clinique #instagraminfluencer#ageinggracefully #agepositive #beautyinsideandout #beautyistimeless #beautyhasnoage #embraceyourbeauty #embraceyourage #beautyoverfifty #beautifulatanyage #thankgodforeverything #ageisjustanumber #over50andhappy #happygrandma #loveyourself

A post shared by Denise Iacobescu (@denise.iacobescu) on

Puțină lume știe drumul parcurs de mama Antoniei în SUA. Femeia a avut o relație cu un bărbat, tatăl biologic al Antoniei, însă acesta a părăsit-o cu doar câteva luni înainte de a se naște. Apoi, ea l-a cunoscut pe Mihail Iacobescu, care a crescut-o pe Antonia ca pe propria fiică.

Părinții Antoniei au aderat la religia mormonă, aplecat în America și au rămas în State sub protecția membrilor din acest cult religios.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Denise Iacobescu a lucrat pentru diferite brandu-uri internaționale. După ce s-a despărțit de cel de-al doilea soț, femeia a venit în București, unde s-a angajat vânzătoare la un magazin de ceasuri de lux. De-a lungul timpului, ea a încercat mai multe meserii.

„ La începutul anilor 90, când am făcut școala de masaj și de cosmetică, am făcut și școala de croitorie. 6 luni au ținut cursurile. Deci îmi place să creez. Sunt o fire creatoare. E bine să ai un back-up și niciodată să nu zici niciodată. Din păcate, nu am dus la bun sfârșit până acum din cauza timpului. Eu încă muncesc, pictez, merg și la dans, la sală, mai sunt și cu nepoții. Schițele le am, iar când o să vină și oportunitatea, sigur, de ce nu, și probabil că fiica mea, dacă va vrea, va fi prima.”, a declarat Denise Iacobescu, pentru Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Capcana de la semafor. Rămâi pe loc fără permis
Capcana de la semafor. Rămâi pe loc fără permis
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el