Life

Antonia, declarații surpriză despre scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden: ”Nu mai există pentru noi”

Antonia și-a deschis sufletul și a vorbit despre scandalul dintre Alex Velea și cei doi băieți care au stat sub aripa lor protectoare ani buni. Lino Golden (23 de ani) și Mario Fresh (22 de ani) s-au certat cu artistul în urmă cu aproape un an.
03.06.2021 | 22:17
Antonia declaratii surpriza despre scandalul dintre Alex Velea si Lino Golden Nu mai exista pentru noi
Antonia, declarații surpriză despre scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden: ”Nu mai există pentru noi”. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum frumoasa brunetă face declarații surpriză despre scandalul dintre partenerul ei de viață și cei doi tineri artiști, care nu mai fac parte din proiectul Golden Boy Society. Cântăreața susține că băieții nu mai există deloc pentru ei în prezent.

Artista a ținut să mai adauge că a fost extrem de dezamăgită de situația iscată în toamna anului trecut. Antonia și Alex Velea i-au susținut mereu pe Lino Golden și Mario Fresh, dar se pare că într-un final și-au adevărat adevăratele fețe.

ADVERTISEMENT

Antonia, mărturie neașteptată despre cearta dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden

Antonia și iubitul ei i-au susținut mereu pe Mario Fresh și Lino Golden, dar au învățat să treacă peste situația neplăcută din trecut. Bruneta nu mai vrea să vorbească sub nicio formă despre cei doi tineri, deși au fost ca niște copii pentru ea și Alex Velea.

„Ce veche e treaba asta [conflictul]. Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioadă când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta.

ADVERTISEMENT

Ne-au arătat fețele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a declarat Antonia într-o emisiune de la Antena 1, potrivit libertatea.ro.

Alex Velea, dezamăgit de Lino Golden și Mario Fresh

De aceeași părere este și Alex Velea, care a mărturisit la un moment dat că a văzut foarte multă ambiție în cei doi tineri. Mario Fresh și Lino Golden au fost sprijiniți constant de ”părinții adoptivi”, care au văzut în ei lucruri frumoase până la un punct.

ADVERTISEMENT

Celebrul artist originar din Craiova le-a oferit tinerilor exact lucrurile pe care și le dorea în copilărie, și anume susținere și putere pentru a avea parte de faimă și succes.

Pe de cealaltă parte, Antonia are numai cuvinte de laudă despre Zanni, noul membru al Golden Boy Society. Vedeta îl susține pe artist în competiția sportivă Survivor România, unde luptă pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

„Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige. El a jucat foarte bine până acum.

El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs. El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui.

Eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun, care învață”, a spus Antonia la un moment dat despre Faimosul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT