Life

Antonia, dezamăgită de oamenii din România. Ce a transmis logodnica lui Alex Velea

Antonia, decepționată de persoanele din țara noastră. Ce a mărturisit iubita lui Alex Velea pe rețelele de socializare.
27.02.2023 | 09:34
Antonia dezamagita de oamenii din Romania Ce a transmis logodnica lui Alex Velea
Antonia, decepționată de persoanele din țara noastră. Ce a mărturisit iubita lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a dezvăluit că este dezamăgită de oamenii din România. Ce a transmis logodnica cântărețului din Craiova, după ce în ultima perioadă s-a lovit de numeroase situații neplăcute și tensionate.

Antonia, decepționată de persoanele din țara noastră. Ce a mărturisit iubita lui Alex Velea

Antonia călătorește foarte des datorită meseriei sale, însă acest lucru are și unele aspecte negative. Printre acestea se află faptul că a întâlnit oameni care au decepționat-o, fiind de părere că mulți oameni sunt răi și invidioși.

ADVERTISEMENT

„Țară frumoasă, dar lumea o strică rău de tot… Avem niște caractere în țara asta… răutăcioși rău! Nu o să ne schimbăm niciodată. Trist. Din păcate prea mulți oameni frustrați la noi…

Să nu uităm de rasism… Mai suntem și asta. E groasă cu voi… Sunteți perfecți rău”, a spus Antonia pe pagina personală de Instagram, acolo unde a primit numeroase comentarii de la fanii de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

O persoană din străinătate a confirmat cele spuse de logodnica lui Alex Velea. Internautul a subliniat că bunătatea este supraevaluată în țara noastră, lucru pe care se pare că l-a simțit pe propria piele în urmă cu un an.

Pe de altă parte, au fost și multe persoane care au dorit să o contrazică pe Antonia, care a devenit faimoasă în România în urmă cu ani buni, în ciuda faptului că și-a trăit copilăria și adolescența în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Ai postat pe story că în România sunt rasiști, sunt oameni răi, invidioși, țară unde, de fapt, ai decis și tu să profesezi, să faci copii, să cresti profesional datorită oportunităților care s-au putut crea în România!

Deci hai să dăm României credit pentru ceea ce ne-a oferit și ne oferă! Tu ai venit din State și ai devenit faimoasă datorită la ce s-a putut crea în România”, este reacția primită de cântăreață pe social media.

ADVERTISEMENT

Antonia, schimbări pe final de februarie

Antonia a mai dezvăluit că perioada aceasta trece prin foarte multe schimbări. Deși este foarte obosită și are un program extrem de încărcat pe final de februarie, fostul model a anunțat că are în agendă numeroase planuri.

„Am obosit puțin, dar mâine este o zi importantă pentru mine”, le-a spus frumoasa cântăreață celor care o urmăresc în mediul virtual, referindu-se la data de luni, 27 februarie 2023. Oare ce planuri are vedeta?

ADVERTISEMENT