Life

Antonia și Alex Velea, escapadă romantică pe bani mulți. Cât costă o noapte la hotelul de lux la care s-au cazat în Paris

Alex Velea nu ține cont de bani atunci când vine vorba de mama copiilor săi. Artistul și-a răsfățat iubita într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume.
22.02.2023 | 00:22
Antonia si Alex Velea escapada romantica pe bani multi Cat costa o noapte la hotelul de lux la care sau cazat in Paris
Alex Velea și Antonia au plecat într-o vacanță romantică. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea nu a ținut cont de sumele cheltuite și a dat o adevărată avere pentru a o răsfăța pe Antonia în luna iubirii. Artistul a dus-o pe viitoarea lui soție într-o vacanță romantică la Paris și nu s-a uitat deloc la bani.

Alex Velea, vacanță romantică pentru Antonia. Nu s-a uitat deloc la bani

Alex Velea nu ratează nicio ocazie pentru a-i aminti Antoniei cât de mult o iubește. Ținând cont că acum ne aflăm chiar în luna iubirii, artistul s-a gândit să o răsfețe cum se cuvine pe aleasa inimii sale. Astfel că, între Valentine’s Day și Dragobete, a dus-o într-o vacanță romantică.

ADVERTISEMENT

Destinația aleasă a fost chiar orașul dragostei- Paris. Capitala Franței este cunoscută pentru romantismul său, dar nu este de trecut cu vederea faptul că și luxul este la el la acasă. Viitoarea soție, însă, merită totul, iar Alex Velea nu s-a uitat la bani.

Prin urmare, artistul a ales un hotel grandios, situat chiar în inima orașului, la câteva minute distanță de Arcul de Triumf. Priveliștea este una minunată, dar și prețurile sunt pe măsură.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la hotelul ales de Alex Velea și Antonia

Astfel, o singură noapte de cazare la hotelul în cauză depășește 500 de euro-pentru o cameră simplă. Atunci când vorbim de camerele de lux, superioare, prețurile cresc considerabil ajungând să treacă de 1000 de euro, după cum scrie WoWbiz.

În plus, Antonia a fost întâmpinată în camera de hotel de mesajul „I love you” (n.r Te iubesc), scris cu petale de trandafiri, ceea ce, cu siguranță, l-a costat în plus pe iubitul său, Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea, împreună de 10 ani

Chiar dacă la început nimeni nu le dădea prea multe șanse, iubirea dintre Antonia și Alex Velea a trecut testul timpului. Cei doi formează acum una dintre cele mai sudate familii din showbiz-ul românesc.

Alături de cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim, dar și de Maya, fiica Antoniei din prima căsnicie, ei au descoperit secretele unei relații reușite și se iubesc la fel de mult ca în prima zi, cu toate că au trecut aproximativ 10 ani de când formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară”, povestea Antonia, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT