Life

Antonia, dezamăgită după ce s-a întors din vacanță: ”Nu toate persoanele sunt cu adevărat prietenii tăi”

Antonia s-a întors de curând dintr-o vacanță de lux, dar pare că este dezamăgită și trădată de prieteni. O postare a artistei de pe Instagram lasă de înțeles acest lucru.
28.11.2021 | 18:18
Antonia dezamagita dupa ce sa intors din vacanta Nu toate persoanele sunt cu adevarat prietenii tai
ADVERTISEMENT

Antonia a avut parte de o vacanță de vis, în urmă cu câteva zile, în Turcia. Însă, în pofida acestui lucru, Antonia s-a întors tristă, deoarece se simte dezamăgită de unii prieteni.

Mai mult, cântăreața i-a sfătuit pe fani să nu se mai încreadă în orice persoană care pretinde că le este prieten/ă.

ADVERTISEMENT

Antonia, trădată de prieteni?

“Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, a scris Antonia pe Instagram.

Artista nu a oferit detalii despre ceea ce a determinat-o să publice un astfel de mesaj. Cert este că în urmă cu un an a avut mici discuții contradictorii cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

”Heeey, uită-te la noi. Suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și nimic! Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să te prefaci că ești fericită”, scria Antonia pe Instagram, făcând atac la Alexia Eram.

În tot acest conflict erau implicați inclusiv partenerii celor două vedete: Mario Fresh și Alex Velea. De la ei ar fi pornit, de fapt, totul, după ce Mario Fresh a dorit să se separe de colaborarea în plan muzical cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…

Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici.

ADVERTISEMENT

Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a scris Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, pe contul de Instagram.

Când se va căsători Antonia cu Alex Velea?

Antonia este împreună cu Alex Velea de nouă ani. Cu toate că au doi copii, Dominic şi Akim, până acum nu au făcut pasul căsătoriei. Mulți fani de ai lor se întreabă când vor spune ”Da!”, având în vedere că solista a și încheiat oficial divorțul de italianul Vincenzo Castellano.

”Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât.

Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”, a spus Antonia într-o scurtă declarație de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: