Life

Antonia, dezvăluiri tari despre nunta cu Alex Velea! Cine le sunt nașii și cum se pregătește de eveniment

Antonia se pregătește de nunta cu partenerul ei de viață, Alex Velea, bărbatul cu care se iubește de aproape 12 ani.
26.03.2024 | 16:30
Antonia dezvaluiri tari despre nunta cu Alex Velea Cine le sunt nasii si cum se pregateste de eveniment
Antonia a vorbit despre nunta cu Alex Velea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă. Doar că, momentan, întâmpină anumite probleme. Chestiuni organizatorice, mai exact. Nu de altceva, dar, mărturisește frumoasa cântăreață, încă nu au găsit timpul necesar să decidă prea multe. Nașii îi știu, totuși.

Ce spune Antonia de nunta cu Alex Velea

Invitată acum ceva timp în podcastul lui Mihai Bobonete, Antonia a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu Alex Velea. Mai mult, ea a vorbit și despre cea mai așteptată nuntă din showbiz-ul românesc. Nu a ocolit nici subiecte spinoase precum felul în care își crește și educă copiii.

ADVERTISEMENT

”Vrem să o facem (nunta, n. red.) la un moment dat. Nașii vor fi Lucian și soția lui Bianca. Lucian de la Global… Nu știm încă unde o facem. Nu e că nu vreau să spun, nu știm. Dar oricum nu ți-aș fi spus aici. Dar nu am gândit absolut nimic.

Suntem în stadiu în care trebuie să mă întâlnesc cu ”the wedding planner” (organizatorul nunții, n. red.) și să începem să organizăm. Încă nu știu absolut nimic. Am niște idei. Nunta va fi modernă. Am o grămadă de rochii în telefon, 6000 de stiluri diferite. Dar nu îmi doresc să știe lumea”, a dezvăluit Antonia pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Antonia nu s-a ferit să îl laude, în nenumărate rânduri pe Alex Velea. De altfel, spune ea, nici nu contează prea mult unde va avea loc nunta, ci contează să fie el fericit. Ba chiat, după 12 ani de relație, spune Antonia, Alex îi mai face surprize, încă e romantic.

”Am plecat la Disney cu băieții. Mi-a spus că plecăm un weekend și eu m-am bucurat ca un copil. Mă bucur de chestii de genul ăsta. Sper să țină (Alex Velea, n. red.) așa până când mă duc. Și de Crăciun mi-a făcut o surpriză drăguță. Mi-a luat niște haine care au fost chiar foarte pe placul meu.

ADVERTISEMENT

Chestii de genul ăsta, mici. Ne surprindem destul de des, când putem. Dar suntem simpli, la bază. (…) De multe ori avem amândoi treabă și, uneori, el scapă mai repede și face o surpriză și vine și acasă mai repede. Jur că mă bucur foarte mult. (…) Se implică în tot ce înseamnă grija copiilor. Nu mă simt singură deloc, e foarte implicat”, a mai spus Antonia.

De ce nu vrea Antonia să facă un reality-show ca al Prodancei

Întrebată de Mihai Bobonete de ce nu a pus la cale un reality-show cum fac alte vedete, Antonia a fost categorică. Iar explicația ei este cu atât mai surprinzătoare cu cât este una dintre cele mai expuse vedete de la noi. Ba chiar, alături de Alex Velea formează, cu siguranță, cuplul de aur al muzicii de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi vine să cred că spui asta. Mi s-a mai propus asta. Nu m-am gândit (la un reality-show cu ea și Alex Velea, n. red.), el s-a gândit. Și s-au mai gândit și oamenii noștri, din apropiați. Nu m-am gândit pentru că sunt o persoană, deși foarte expusă, discretă. Vreau să mă mai bucur și eu de chestiile mele care au rămas, așa, nevăzute.

Cum ar fi intimitatea din casa mea. Copiii mei. (…) Momentan sunt într-o fază, de ceva vreme, în care nu știu dacă aș vrea să mai spun atât de multe. Dar, repet, poate…”, a mai spus Antonia în podcastul lui Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT