Life

Alex Velea îl caută pe noul Zanni: ”Vă promit un reality show de zile mari”! Exclusiv

Alex Velea este pus pe fapte mari și a început deja să caute noi talente pentru a le propune showbiz-ului din România.
22.03.2024 | 18:00
Alex Velea il cauta pe noul Zanni Va promit un reality show de zile mari Exclusiv
Alex Velea propune un reality-show care să îi aducă ”în brațe” o nouă vedetă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea și echipa Golden Boy Society au început să caute un nou talent în muzică. Iar pentru asta au pus la cale un show de zile mari, un show în care concurenții vor lupta pentru o carieră.

Alex Velea organizează un reality-show cu premiu inedit

Alex Velea anunță un nou show. De data aceasta, un reality-show care să îi aducă, la Golden Boy Society, un nou talent. Sau, cel puțin, acesta ar fi scopul pentru care pune la ”bătaie” resursele sale și invită pe cei care consideră că au talent să se alăture producției sale.

ADVERTISEMENT

”Echipa Golden Boy Society este în căutarea următorului mare talent al industriei muzicale și te invită să te alături noii aventuri Golden Academy! Acest nou show promite să aducă o viziune proaspătă și inovatoare în lumea muzicii, schimbând regulile și provocând convențiile existente”, se arată în preambulul reality-show-ului organizat de Alex Velea.

Ba chiar, explică artistul, nu caută doar cântăreți. Vrea să găsească și producători, și compozitori. ”E o platformă dedicată descoperirii și promovării celor mai talentați artiști, producători și compozitori. Este o oportunitate de a-ți pune în valoare abilitățile și creativitatea în fața unei mari audiențe și de a-ți transforma visurile în realitate”, mai explică Alex Velea.

ADVERTISEMENT

”Dacă vrei să beneficiezi de o echipă profi, care să te ajute să te dezvolți în cariera ta, nu ezita să te înscrii la Golden Academy! Vă promit un reality show de zile mari. Vom descoperi următoarea generație de artiști!”, spune, pentru FANATIK, artistul.

Alex Velea a lansat vedete pe bandă rulantă

Alex Velea are, de altfel, o vastă experiență în a lansa vedete. Momentan, din Golden Boy Society fac parte Rashid, Jon Băiat Bun, Jianu, Arkanian, Omar Arnaout, BlvckMatias, Azrael, Miruna Diaconescu. Dar, de-a lungul timpului, prin mâinile sale au trecut și alte personalități din showbiz-ul românesc. Și, trebuie precizat, e producător și pentru Antonia, partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT

Iar printre aceștia trebuie să îi enumerăm pe Mario Fresh sau Lino Golden. E adevărat, relația cu cei doi nu s-a încheiat tocmai bine. Mario și Lino au preferat să întrerupă brusc contractele cu Alex Velea. La acea vreme, explicau ei, după scandalurile publice, diferența de viziune era ireconciliabilă.

Un alt personaj cunoscut lansat și susținut de Alex Velea este Zanni. Fostul câștigător al Survivor România, revenit în echipa Faimoșilor în acest sezon al show-ului de la Pro Tv, a decis și el să se despartă de cel care i-a fost mentor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Alex Velea a vorbit de fiecare dată frumos despre Zanni. Asta chiar dacă, la un moment dat, tensiunea dintre ei a devenit publică. Și, conform declarațiilor pe care le-a făcut prin presă, Velea spunea că nu regretă nicio secundă că i-a ajutat pe Zanni, sau pe ceilalți care au plecat de lângă el, să cunoască celebritatea.

ADVERTISEMENT
Tags: