News

Exclusiv. Antonia, fetița ucisă de iubitul mamei sale, înmormântată fără ca tatăl ei să știe. “Cumpărase sicriu, tot”

Tatăl Antoniei, fetița ucisă de iubitul mamei, nu a știut că micuţa a fost înmormântată. O apropiată a familiei rupe tăcerea şi povesteşte în detaliu drama prin care trece bărbatul
16.11.2021 | 17:56
Exclusiv Antonia fetita ucisa de iubitul mamei sale inmormantata fara ca tatal ei sa stie Cumparase sicriu tot
Antonia, fetiţia ucisă în Arad, înmormântată fără ca tatăl ei să ştie
ADVERTISEMENT

Tatăl Antoniei, fetița ucisă de iubitul mamei, nu a fost prezent la înmormântarea acesteia. Deși pregătise totul la Buzău, Cristi Oancea a aflat că fetița a fost condusă pe ultimul drum fără știrea lui, în Arad.

O apropiată a familiei lui, foarte bună prietenă cu bunica Antoniei, ne-a detaliat situația prin care trec aceștia de când fetița a fost găsită moartă. F.O. este cea care l-a și anunțat pe Cristi Oancea faptul că fetița a fost înmormântată fără ca el să știe.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a putut comunica cu ea cu privire la înmormântare. De asta a făcut și ce a făcut, o mare infracțiune. Faptul că ea a înmormântat fata fără să îl anunțe pe Cristi. Cristi ceruse cu o zi înainte ordonanță preşedinţială, pregătise toate actele. El pregătise tot, cumpărase sicriu, haine, pregătise drumul către Buzău. Vorbise cu preotul (…) El a aflat de la mine, după ce am citit în presă”, a spus O. F. pentru FANATIK.

Potrivit acesteia, Cristi Oancea își dorea de mult timp să vadă copiii, însă Sabrina nu i-a permis. Nici măcar în vară, atunci când a contactat-o de mai multe ori pentru a se întâlni cu ei. Stabilise recent cu ea să îi ia pe Antonia și pe Oscar de sărbători în Olanda, timp de o lună. Din păcate, tragedia s-a întâmplat, iar situația s-a schimbat radical. Acum, bărbatul va continua procesul pentru custodia băiețelului.

ADVERTISEMENT

“Cristi acum urlă, acum… are un comportament ciudat. Normal că suferă. El oricum era disperat. Ea nu plecase pentru prima dată cu copiii, era a cincea, a șasea oară când pleca de lângă el. Ambii copii erau sufletul lui. Cristi nu a putut să mai discute cu ea (n.r Sabrina). El a fost în vară acasă, a trecut pe la Arad să ia copiii, dar nu a putut să ia legătura cu ea. I-a cerut bani, dar Cristi a vrut să îi cheltuie cu copiii. Pe urmă explicația lui Cristi a fost că ea nu a vrut să se vadă pentru că ar fi văzut că e însărcinată. El nu a știut până acum, când s-a întâmplat nenorocirea, că ea a fost gravidă”, mai spune aceasta.

Marți, Cristi Oancea a plecat spre Arad la mormântul fetiței pentru a aprinde o lumânare. Conform celor spuse de apropiata familiei, educatoarea Antoniei ar fi cea care i-a arătat unde este locul de veci al micuței deoarece ea a fost prezentă la înmormântare.

ADVERTISEMENT

“Bănuiesc că și Cristi a plecat azi cu mama lui și fratele spre Olanda, trece pe la Arad la mormânt. El a fost în weekend la mine, pregătise cu avocatul totul pentru înmormântare, apoi pentru procesul de custodie. Nu a mai apucat să facă nimic”, a mai declarat F. O. pentru FANATIK.

Tatăl Antoniei, fetița ucisă de iubitul mamei, o știa pe Sabrina de mulți ani

Cristi Oancea și Sabrina Rădulescu se știau de mici. După ce el s-a mutat în Olanda nu s-au mai văzut, însă regăsindu-se după mulți ani s-au îndrăgostit unul de celălalt. Timp de șapte ani au trăit în Olanda, acolo unde el era stabilit. S-au născut cei doi copii, însă după ceva timp lucrurile nu au mai funcționat între cei doi și s-au despărțit, ea venind în România.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte bună prietenă cu mama lui și pe el îl știu de când avea nouă anișori. Ei atunci au plecat în Olanda. Sunt stabiliți acolo de 35 de ani. El se știa cu Sabrina de când erau mici. S-au regăsit după ani, s-au îndrăgostit. Ea era venită acasă din Spania. Când l-a întâlnit pe el, s-a agățat de gâtul lui și a luat-o cu el în Olanda”, ne-a mai spus apropiata familiei.

Crima de la Arad a șocat întreaga țară

Antonia a fost găsită moartă pe data de 30 octombrie, după trei zile de când fusese ucisă de concubinul mamei. Un localnic a fost cel care a găsit geamantanul cu trupul ars al fetei și a anunțat autoritățile. La scurt timp Florin Beniamin Crișan a fost reținut. Dacă în primă fază nu a recunoscut crima, ulterior a povestit cu lux de amănunte tot ce a făcut. Potrivit procurorilor, se afla sub influența drogurile atunci când a comis crima. Tânărul de 23 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.

“Eu nu pot să cred. O mamă disperată ar fi reacționat. Au fost găsiți amândoi în pat când poliția l-a luat pe el. Cum a stat ea o săptămână în spital fără să îi ceară criminalului să vadă copiii? Eu bănuiesc că s-ar fi întâmplat cu ea în casă. Nu că a vrut, dintr-un accident. Ea le făcea baie, Antonia a căzut, s-a lovit la cap. A murit pe loc. După care ea s-a speriat, i s-a declanșat nașterea și a plecat la maternitate, urmând ca el să se descotorosească de cadavru. Eu așa văd filmul”, a mai declarat F.O.

ADVERTISEMENT