Life

Antonia, mesaj dur pentru fanii care o atacă: „Sunteți prea frustrați”

09.01.2021 | 17:57
Antonia mesaj dur pentru fanii care o ataca Sunteti prea frustrati
Antonia, în război cu fanii
ADVERTISEMENT

Antonia a reacționat dur după ce ea și soțul Alex Velea au fost certați de fani, care le-au luat apărarea lui Lino Golden și Mario Fresh în războiul deschis dintre aceștia și Velea.

„Sunteți prea frustrați”, le-a transmis artista printr-o postare pe Instagram, fiind nemulțumită de faptul că multă lume îl critică pe Alex Velea pentru deciziile luate în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia s-au certat cu Lino Golden și Mario Fresh și au rupt orice legătură cu aceștia, pentru că tinerii nu au acceptat noul stil muzical impus de Velea, un stil apropiat de manele.

Antonia, mesaj pentru fanii care o atacă

Supărată, Antonia le-a transmis un mesaj dur tuturor acestor fani nemulțumiți. „Sunteți prea frustrați, pardon, prea adevărați pentru unii dintre noi. Aia e, n-avem ce să facem, aștia suntem noi, niște maneliști…”, a fost mesajul Antoniei, conform Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Lino Golden este primul care l-a criticat pe Alex Velea după despărțirea cu scântei dintre cei doi artiști. Replica lui Velea a fost la fel de acidă, prin intermediul Instagram.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme” , a replicat Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Pentru că a fost numit „șerpișor” de Alex Velea, Lino Golden a replicat în stilul său caracteristic, plin de ironie. „Băi, fără caterinci acum, fără miștouri, am visat azi-noapte că m-a mușcat un șarpe de mână. Ce înseamnă asta?”, a scris Lino pe Instagram.

Lino Golden și Mario Fresh au fost practic crescuți de Alex Velea încă din adolescență, fiind considerați copiii „adoptivi” ai cuplului Velea – Antonia. Cei doi au fost promovați în lumea muzicală de către Velea, prin intermediul Golden Boy Society, însă a venit momentul ca aceștia să plece mai departe, nemulțumiți unde a ajuns cariera lor.

ADVERTISEMENT