Life

Antonia, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a împlinit 11 ani. “Asta este tot ce contează”

Antonia este alături de fiica sa, Maya, în una dintre cele mai importante zile. Micuța a împlinit 11 ani, iar artista i-a transmis un mesaj emoționant.
27.08.2021 | 18:54
Antonia mesaj emotionant in ziua in care fiica ei a implinit 11 ani Asta este tot ce conteaza
ADVERTISEMENT

Antonia a mers în Italia împreună cu Alex Velea pentru a o vedea pe micuța Maya. Se știe că artista merge să-și vadă fetița de câte ori are ocazia. În plus și micuța o vizitează la București.

Fetița a împlinit astăzi 11 ani, iar mama ei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, cântăreața a postat o poză din care se vede că relația dintre ea și fostul său soț, Vincenzo Castellano, este foarte bună.

Antonia, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a împlinit 11 ani. “Asta este tot ce contează”

Bucurie mare pentru Antonia. Fiica ei și a lui Vincenzo Castellano a împlinit 11 ani, iar artista a ținut să împărtășească momentul și cu prietenii virtuali. Antonia a plecat în Italia pentru câteva zile însoțită de Alex Velea pentru a-i fi alături micuței într-o zi atât de importantă. Se știe faptul că artista nu a lipsit niciodată de la ziua ei de naștere. Anul trecut nu a putut însă ajunge din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Antonia a postat și un mesaj emoționant pe contul său de socializare de ziua fetiței.

“Știe că are inima mea pentru tot restul vieții, asta e tot ce contează! 11 ani fericiți, prietena mea cea mai bună!”, a scris iubita lui Alex Velea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Cum se înțeleg Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat anul trecut după ani buni petrecuți prin tribunale. Cei doi s-au luptat pentru custodia fetiței. În final aceasta a rămas cu tatăl ei în Italia, iar artista o vizitează cât poate de des.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, Antonia a postat o fotografie care i-a surprins pe fani. Aceasta a apărut alături de Alex Velea, Vincenzo Castellano și iubita italianului. Din imagini se vedea că cei patru se distrau de minune. De altfel, atât artista cât și fostul soț au spus că au rămas în relații foarte bune.

“Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil.”, spunea artista pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

“Sunt mândru de ea că a reușit să-și facă o familie, că mai are doi copii, Antonia are un suflet foarte bun”, spunea Vincenzo în urmă cu ceva vreme pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: