Sport

Antonio Sefer, interviu despre convocarea la naționala României. Cum a primit vestea: „Mi-a trimis un mesaj”

Antonio Sefer (22 de ani) a ajuns în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia și a dezvăluit cum a primit vestea primei sale convocări.
14.11.2022 | 15:32
Antonio Sefer interviu despre convocarea la nationala Romaniei Cum a primit vestea Mia trimis un mesaj
26 de meciuri are Antonio Sefer la loturile de juniori ale echipei naționale a României. Sursă foto: FRF TV
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Antonio Sefer va fi convocat de Edi Iordănescu la echipa națională a României, iar mijlocașul Rapidului e extrem de fericit.

Antonio Sefer, interviu din cantonamentul naționalei României: „Mi-a trimis un mesaj: «Hai România»”

Antonio Sefer, marea surpriză a lui Edi Iordănescu, a vorbit într-un interviu pentru FRF TV despre convocarea în premieră la echipa națională: „Eram în cantonament cu Rapidul. Team-Managerul naționalei mi-a dat un telefon. Nu am răspuns, pentru că eram la odihnă.

ADVERTISEMENT

Apoi mi-a trimis un mesaj: «Hai România». Am sunat și mi-a spus că sunt convocat la echipa mare. Eram în cameră cu colegul meu Onea, lui i-am dat vestea . Apoi mi-am sunat familia”, a povestit mijlocașul dreapta de 22 de ani.

Rapidistul a reușit cinci goluri în 17 meciuri și a dezvăluit cum a reușit să îi atragă atenția selecționerului: „Muncesc foarte mult la antrenament. Ascult tot ce spune Mister. Datorită echipei și staff-ului am marcat aceste goluri”.

ADVERTISEMENT

Sefer nu l-a uitat pe Adrian Mutu, căruia îi datorează o mare parte din evoluțiile sale: „Datorită muncii și datorită lui Mister am marcat aceste goluri. Exersez șutul foarte mult la antrenamente, deși se spune că stângacii au un șut bun. Eu exersez mereu”.

Antonio Sefer, mândru că e rapidist: „Contează foarte mult aportul suporterilor”

Antonio Sefer e convins că un procent important din forța Rapidului se datorează fanilor: „Contează foarte mult aportul suporterilor. Ei ne împing de la spate către cele 3 puncte. Când nu suntem bine, poate nu ne iese o pasă, un șut, ei ne încurajează, noi dăm tot și reușim să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Contează foarte mult, știind că îi avem în spate putem câștiga atât acasă, cât și în deplasare. Mă bucur enorm că sunt la un club de tradiție, Rapid București”, a mai declarat jucătorul Rapidului.

Antonio Sefer, aproape de un transfer la Hapoel Beer Sheva

FANATIK a aflat că Rapidul a avut o ofertă pentru Antonio Sefer de la Hapoel Beer Sheva. „Giuleștenii” au acceptat suma de transfer, însă negocierile s-au blocat la salariul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Rapid urma să încaseze 400.000 de euro, însă mama lui Sefer a cerut un salariu substanțial pentru jucător: „Băiatul meu nu pleacă de la Rapid fără un salariu de 40.000 de euro pe lună! Nu merge în Israel dacă nu sunteți de acord. Acestea sunt pretențiile noastre”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,93 este cota pentru ”peste 1,5 goluri România” la meciul România – Slovenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT