Sport

Adevărul despre transferul lui Antonio Sefer de la Rapid. Salariul SF cerut de mama jucătorului a blocat totul! Exclusiv

Antonio Sefer a fost ofertat de israelienii de la Hapoel Beer Sheva. Rapid a acceptat suma propusă, dar negocierile s-au blocat în momentul în care mama jucătorului a anunțat salariul minim pe care-l dorește.
24.08.2022 | 10:36
Adevarul despre transferul lui Antonio Sefer de la Rapid Salariul SF cerut de mama jucatorului a blocat totul Exclusiv
Antonio Valentin Sefer saluta galeria in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FC Arges, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, sambata 6 august 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Jucătorii U21 ai Rapidului au căutare în ultimul timp, deși nu au beneficiat de expunere europeană în sezonul anterior. După Rareș Ilie care s-a transferat în Ligue 1, la Nice, Rapid a avut pe masă o ofertă pentru Antonio Sefer, cel care i-a luat locul de U21 lui Rareș în primul 11 al lui Adi Mutu.

Antonio Sefer, ofertă de 400.000 de euro de la Hapoel Beer Sheva! Rapid a acceptat suma propusă de israelieni. Ce s-a întâmplat ulterior

Să începem cu datele care se cunosc despre oferta pe care a primit-o Rapid pentru Antonio Sefer în prima jumătate a lunii august.

ADVERTISEMENT

Digisport a dezvăluit în week-end-ul precedent că Dan Șucu are pe masă o ofertă din Israel pentru mijlocașul ofensiv de 22 de ani. Ulterior, a apărut în media și numele echipei din Țara Sfântă interesată de jucătorul lui Adi Mutu. Este vorba despre adversara Craiovei în play-off-ul de Conference League, Hapoel Beer-Sheva, informație furnizată de prosport.ro.

FANATIK a aflat că s-a ajuns inclusiv la discuții legate de bani, israelinii făcând deja ofertă pentru Sefer. Hapoel Beer Sheva a propus 400.000 de euro pentru jucătorul cotat de site-urile de specialitate la jumătate de milion de euro. Rapid a acceptat oferta!

ADVERTISEMENT

Ce a urmat? Șefii Rapidului le-au transmis celor de la Beer Sheva că pasul următor îl reprezintă convingerea jucătorului pentru realizarea transferului. Astfel că Hapoel a luat legătura cu familia jucătorului originar din Galați.

Mama lui Antonio Sefer i-a șocat pe israelieni. „Băiatul meu nu merge în Israel decât pentru 40.000 de euro pe lună!” A fost momentul în care totul s-a blocat!

Odată obținut acordul Rapidului pentru ofertă și pentru a negocia personal cu jucătorul, israelienii au demarat discuțiile cu acesta. De fapt mai puțin cu jucătorul și mai mult cu mama acestuia, extrem de implicată în cariera puștiului!

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, doamna Sefer a fost însoțită la discuțiile cu partea israeliană și de doi membri apropiați de șefii galeriei giuleștene. Dar nu acesta e aspectul care i-a surprins pe străini. Cei de la Hapoel Beer Sheva au rămas pur și simplu fără cuvinte când au auzit pretențiile familiei lui Antonio Sefer.

Băiatul meu nu pleacă de la Rapid fără un salariu de 40.000 de euro pe lună! Nu merge în Israel dacă nu sunteți de acord. Acestea sunt pretențiile noastre”, ar fi fost cuvintele care au blocat, măcar temporar, transferul lui Antonio Sefer de la Rapid la Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Ar mai ceva șanse ca „focul” să se reaprindă, dar totul depinde de o renegociere a doleanțelor familiei Sefer, dar și de calificarea sau nu a lui Hapoel în grupele Conference după dubla cu Universitatea Craiova. Oricum, Beer Sheva are și o variantă de rezervă dacă Sefer „nu mai e disponibil”. Iar această variantă vine tot din SuperLiga!

Antonio Sefer şi mama lui.
Antonio Sefer şi mama lui.
  • 2 goluri a marcat Sefer pentru Rapid în actualul sezon, ambele la victoria împotriva Argeșului, 2-1
  • 20 februarie 2019 este data la care Sefer a semnat cu Rapid, cu care mai are contract doar în acest sezon
ADVERTISEMENT