Sport

Antrenor nou la FC U Craiova! A semnat cu două zile înainte de primul meci din SuperLiga

FC U Craiova debutează duminică, 17 iulie, în noul sezon din SuperLiga cu un meci în deplasare împotriva Farului, dar până atunci a anunțat noul antrenor de la echipa a doua.
15.07.2022 | 20:05
Antrenor nou la FC U Craiova A semnat cu doua zile inainte de primul meci din SuperLiga
FC U Craiova debutează duminică, 17 iulie, în noul sezon din SuperLiga cu un meci în deplasare împotriva Farului, dar până atunci au anunțat noul antrenor de la echipa a doua. Sursă foto: fcuniversitatea.ro
ADVERTISEMENT

Oltenii au schimbat în această vară și tehnicianul de la prima formație, locul lui Nicolo Napoli fiind luat de Marius Croitoru.

FC U Craiova și-a ales antrenorul pentru echipa a doua

Deși toți ochii sunt pe meciul de la Constanța, din prima etapă din SuperLiga, FC U Craiova a anunțat că noul antrenor al echipei a doua a clubului, FCU Primăvara, va fi fostul fotbalist Ovidiu Dănănae.

ADVERTISEMENT

”Ovidiu Dănănae va fi, începând din acest sezon, antrenor principal la FCU Primăvara, echipă înscrisă în al patrulea eșalon fotbalistic din România. Fostul component al Științei se alătură proiectului nostru după ce mai activase ca secund la prima echipă.

Pe această cale, clubul nostru îi dorește mult succes alături de echipa secundă și să aibă parte de performanțe deosebite”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului deținut de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Dănănae i-a fost secund lui Eugen Trică

Ovidiu Dănănae este născut în la Craiova și a jucat în cariera sa la CSM Reșița, Universitatea Craiova, Tom Tomsk, FCSB, CS Turnu Severin, Apollon Limassol, CS Universitatea Craiova, Metalul Reșița și și-a încheiat cariera în 2020 la FC U Craiova, după trei ani petrecuți la formația lui Mititelu.

În vârstă de 36 de ani, Dănănae a fost până acum secundul lui Eugen Trică și a pus umărul la promovarea din Liga 2 în sezonul 2020-2021 a celor de la FC U Craiova. La scurt după acea performanță, cei doi au fost demiși de familia Mititelu.

ADVERTISEMENT

După aventura la FC U Craiova, cuplul Trică – Dănănae și-a continuat aventura la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă și aici au stat destul de puțin. Cei doi au fost demiși, după ce Trică a cerut conducerii să plătească salariile jucătorilor și angajaților.

Va fi Marius Croitoru primul antrenor demis în SuperLiga?

În urma stabilirii țintarului pentru sezonul 2022-2023 din SuperLiga, FCU Craiova are cel mai dificil start urmând să întâlnească în startul sezonului patru dintre primele cinci echipe clasate în stagiunea precedentă.

ADVERTISEMENT

Programul infernal ar putea aduce o serie de rezultate negative pentru olteni, iar acest lucru ar putea să-i fie fatidic lui Marius Croitoru. Și asta pentru că se știe faptul că patronul Adrian Mititelu nu are deloc răbdare cu antrenorii.

ADVERTISEMENT
Tags: