Sport

Final de telenovelă! Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova. Detaliile contractului

Marius Croitoru este noul antrenor al celor de la FC U Craiova. Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a fost prezentat oficial de olteni, care au ambiţii de play-off în această stagiune.
23.06.2022 | 16:53
Final de telenovela Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova Detaliile contractului
Adrian Mititelu Jr. şi Marius Croitoru. Sursa: Facebook FC U Craiova
ADVERTISEMENT

Telenovela numirii antrenorului de la FC U Craiova a luat sfârşit. Marius Croitoru este noul tehnician al echipei şi a semnat un contract valabil doi ani cu oltenii, misiunea lui fiind accederea în play-off.

Final de telenovelă! Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova

FC U Craiova era singura formaţie din Casa Pariurilor Liga 1 fără antrenor principal, după ce contractul lui Nicolo Napoli cu oltenii a expirat, iar negocierile dintre cele două părţi nu s-au încheiat cu succes.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a fost în pole position pentru a prelua echipa după despărţirea de FC Botoşani. Atunci, antrenorul susţinea în FANATIK că este o chestiune de zile până când va deveni antrenorul lui FC U Craiova.

Adrian Mititelu a încercat să dea lovitura cu Reghe

Numai că lucrurile s-au complicat după ce, Adrian Mititelu, ar fi încercat să dea o adevărată lovitură de imagine şi să îl numească pe Laurenţiu Reghecampf, la o săptămână după demiterea de pe banca Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Negocierile cu Marius Croitoru au ajuns în impas în momentul în care a venit vorba de bani. Antrenorul în vârstă de 41 de ani ar fi cerut 10.000 de euro, sumă cu care oltenii nu au fost de acord la vremea respectivă.

Croitoru, misiune grea la FC U Craiova! Oltenii nu au făcut niciun transfer până acum

Ba chiar au pregătit o listă cu posibili antrenori cu care să negocieze, Emil Săndoi fiind cap de listă, cu Nicolae Dică şi Ionuţ Badea, variante de rezervă. În cele din urmă, negocierile cu Marius Croitoru au fost finalizate şi antrenorul a semnat pe doi ani:

ADVERTISEMENT

“Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile. Multă baftă, Marius!”,  se arată în anunţul de pe site-ul clubului.

Adrian Mititelu ar putea fi eliberat peste câteva zile

Misiunea lui Marius Croitoru la FC U Craiova nu va fi simplă. Oltenii nu au efectuat transferuri până în acest moment, fiind alături de rivala din oraş, singurele echipe care nu au mişcat pe piaţa de mercato.

ADVERTISEMENT

Peste câteva zile, FC U Craiova ar putea primi o nouă veste bună. Adrian Mititelu este aproape de eliberarea din penitenciar, fiind condamnat în luna noiembrie a anului 2020 la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

  • 2 ani este durata contractului dintre FC U Craiova şi Marius Croitoru
  • 41 de ani are Marius Croitoru
ADVERTISEMENT