Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antrenorul din SuperLiga pe care Becali îl apreciază. „E om cuminte și muncește”

Gigi Becali a vorbit despre antrenorul din SuperLiga pe care îl apreciază. Patronul de la FCSB a avut cuvinte de laudă la adresa tehnicianului, dar l-a și taxat la ultimul meci.
27.11.2023 | 12:28
Antrenorul din SuperLiga pe care Becali il apreciaza E om cuminte si munceste
Gigi Becali a vorbit despre antrenorul din SuperLiga pe care îl apreciază. Patronul de la FCSB a avut cuvinte de laudă la adresa tehnicianului, dar l-a și taxat la ultimul meci.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a pierdut duelul contra celor de la Universitatea Craiova, scor 1-3. Elevii lui Dorinel Munteanu au condus cu 1-0 în prima repriză, după cu gol din penalty al lui Alexandru Pop în minutul 20. Tehnicianul a vrut să joace un alt stil în duelul cu oltenii, însă nu a fost cu succes. Pentru acest lucru, Gigi Becali l-a taxat pe antrenorul din SuperLiga pe care îl și apreciază.

Antrenorul din SuperLiga pe care Becali îl apreciază

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a vorbit de mai multe ori despre antrenorul pe care îl apreciază. Finanțatorul de la FCSB l-a taxat pe Dorinel Munteanu după prestația cu Universitatea Craiova. Însă, patronul “roș-albaștrilor” are în continuare o părere bună despre tehnician și îl laudă pentru munca de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că ce se face la antrenamente, aia se joacă. Ai văzut Dorinel Munteanu ce face la antrenamente, aia joacă. Numai că el a greșit-o. A greșit din trufie. Ai dat un gol, ai 1-0, păi joacă jocul tău. El a vrut să și joace, dar nu poți cu jucătorii ăia, pentru că sunt jucători de luptă. Cei de la Oțelul.

El din jucători de luptă, acum cu Craiova, a vrut să îi facă jucători de Maradona. Nu poți să faci așa cu ei. A fost arogant. Ai 1-0 și stai că mai dau. Atunci te retragi când ești Oțelul și ai 1-0. El a vrut să îl mai dea și pe al doilea.

ADVERTISEMENT

Păi stai, unde te duci? Nu era echipa ta baricadarea? Ai 1-0, acum te baricadezi. El a vrut să arate că acum joacă și fotbal. Dar nu poți, că nu ai cu cine. Ce ai făcut tu și așa, ai făcut minuni.

Deci, ei de unde erau echipa greu de bătut, acum a ajuns să ia 3 sau 4. Era greu să îi dai gol și a luat 3. Echipa care se închidea s-a deschis la 1-0. E om cuminte (n.r. Dorinel Munteanu) și muncește. Mie îmi plac oamenii care mizează pe muncă”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, primele declarații după Dinamo – FCSB 0-1

FCSB s-a distanțat la 5 puncte în fruntea clasamentului față de locul 2 ocupat de CFR Cluj. Totuși, jocul “roș-albaștrilor” nu a excelat contra rivalei Dinamo, aflată în criză din toate punctele de vedere. Gigi Becali este de părere că pauza pentru meciurile naționalei au afectat prestația echipei.

“După două săptămâni, tot timpul când facem o pauză, nu suntem prea bine. Asta nu e în regulă. Jucătorii valoroși trebuie să joace oricând și după o lună dacă fac pauză. N-avem un atacant valoros. Mai ne trebuie și un ‘8-ar’. Asta e concluzia mea. 

ADVERTISEMENT

Eu vreau un stil de joc ca în străinătate. Am 1-0, dar tot la mine e mingea, am 2-0, dar tot la mine e mingea. Într-adevăr există și o retragere, dar când nu e mingea la mine, o recuperez și ies cu ea.

Nu dau în ea și să o dau la adversar. Ce facem? Nu-mi convine. Nu vreau să jignesc sau să subestimez Dinamo, dar dacă ajung să mă domine Dinamo în ultimele 10 minute, asta nu mai este în regulă. Cum adică?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali, despre Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT