Sport

Antrenorul lui Marseille, criză de nervi la adresa oficialilor lui Sporting: „Ați stat 10 minute degeaba. E incredibil!”

Partida dintre Marseille și Sporting a fost amânată cu 20 de minute, după ce portughezii au ajuns mult mai târziu la stadion decât ora stabilită.
04.10.2022 | 20:26
Antrenorul lui Marseille criza de nervi la adresa oficialilor lui Sporting Ati stat 10 minute degeaba E incredibil
Antrenorul lui Marseille, criză de nervi la adresa oficialilor lui Sporting. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Igor Tudor, antrenorul lui OM, a avut o criză de nervi la adresa oficialilor lui Sporting, în momentul în care au apărut jucătorii pe culoarul de acces spre gazon.

Antrenorul lui Marseille, criză de nervi la adresa oficialilor lui Sporting

Igor Tudor, antrenorul lui Marseille, a avut o criză de nervi la adresa oficialilor lui Sporting, după ce portughezii au întârziat nu mai puțin de 20 de minute față de ora stabilită conform protocolului UEFA.

ADVERTISEMENT

Marseille joacă meciul fără suporteri după incidentele petrecute la meciul cu Eintracht Frankfurt, doar o parte a suporterilor lui Sporting sunt prezenți pe stadion. Datorită acestui lucru, replicile lui Igor Tudor s-au auzit clar și la televizor.

„E incredibil așa ceva. E Champions League. De ce ați mai stat 10 minute degeaba?”, a spus Igor Tudor când a văzut staff-ul lui Sporting.

ADVERTISEMENT

În ciuda întârzierii lor, Sporting a reușit să deschidă scorul după 52 de secunde prin Trincao, jucătorul împrumutat de la FC Barcelona șutând perfect de la marginea careului.

„Trebuie să fim într-o formă bună împotriva lui Sporting!”

Igor Tudor a vorbit despre începutul slab de sezon în grupele Champions League făcut de OM și le-a transmis jucătorilor că trebuie să nu mai rateze atât de mult ocaziile pe care și le fac:

ADVERTISEMENT

„În primul rând, trebuie să fim într-o formă bună împotriva lui Sporting. Echipa trebuie să aibă încredere că poate trece prin acest meci și să obțină maximul de puncte.

Trebuie să demonstrăm că merităm să jucăm în Champions League și să începem să marcăm și să fructificăm ocaziile pe care le avem”.

ADVERTISEMENT

„Este adevărat că nu avem puncte, însă noi meritam mai mult de la ambele meciuri pe care le-am avut”, a mai spus Igor Tudor la conferința de presă înaintea meciului cu Sporting.

Igor Tudor este antrenorul lui Marseille din vară, înlocuindu-l pe Jorge Sampaoli, fostul selecționer al Argentinei, care în sezonul trecut a terminat campionatul cu OM pe locul doi.

ADVERTISEMENT
Tags: