Sport

Antrenorul lui Sheriff, în extaz după victoria cu Farul: „Incredibil!”

Roberto Bordin, antrenorul celor de la Sheriff Tiraspol, a vorbit după victoria, scor 3-0 cu Farul în meciul retur din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
18.07.2023 | 23:41
Antrenorul lui Sheriff in extaz dupa victoria cu Farul Incredibil
Roberto Bordin a vorbit după calificarea lui Sheriff Tiraspol în detrimentul Farului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Sheriff Tiraspol s-a calificat în turul al doilea preliminar din Liga Campionilor. Moldovenii au trecut de Farul, după ce au câștigat meciul retur cu 1-0, 3-0 după prelungiri. Talal, Mbekeli și Ademo au marcat pentru campioana din țara vecină. La conferința de presă de la finalul partidei, Roberto Bordin l-a lăudat pe Gică Hagi.

Antrenorul lui Sheriff, în extaz după succesul cu Farul: „O victorie supermeritată”

Roberto Bordin a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi, însă antrenorul lui Sheriff Tiraspol este convins că echipa sa a meritat victoria. Italianul este de părere că diferența s-a făcut la mijlocul terenului, unde moldovenii au fost superiori. „Mulțumesc tuturor jucătorilor care au intrat pe teren. Inclusiv celor care au ajutat de pe bancă. A fost un meci incredibil, au muncit foarte, foarte mult. Plus staff-ul meu, incredibil. 

ADVERTISEMENT

A fost un meci obositor, a risipit forțele noastre, dar s-a terminat cu bine. Ne bucurăm de această victorie mare. Am modificat din mers, am încercat diverse module, a ieșit foarte bine până la urmă, chiar dacă în reprizele suplimentare. Dar a fost o victorie super meritată. Poate am fi putut crea un gol în plus, da. 

Suporterii noștri au fost minunați, în fiecare moment al partidei, ne-au ajutat enorm. Am făcut diferența la mijloc, am încercat să ne apărăm bine, apoi să înscriem primul gol. Am avut superioritate și am condus meciul în linia lor mediană, am fost agresivi tot timpul partidei”, a declarat Roberto Bordin.

ADVERTISEMENT

Roberto Bordin, laude pentru Gică Hagi: „A fost un mare jucător, foarte mare fotbalist”

La finalul partidei, Roberto Bordin nu a ezitat să-l laude pe Gică Hagi. „Hagi a fost un mare jucător, foarte mare fotbalist, am jucat și eu în Italia când era el. Ca antrenor, a creat o academie importantă, apoi o echipă foarte bună, creații frumoase, de la un manager bun”, a mai spus Roberto Bordin.

Victoria cu Farul i-a dat aripi lui Amine Talal, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Sheriff Tiraspol. „Vrem să merge în grupe, e obiectivul nostru”, a spus Amine Talal, autorul unui gol în prelungirile primei reprize.

ADVERTISEMENT

Sheriff Tiraspol o va înfrunta în turul al doilea preliminar din Liga Campionilor pe Maccabi Haifa. După victoria clară din tur, scor 4-0 cu Hamrun, israelienii au bătut și în retur, scor 2-1 și s-au calificat cu ușurință în runda următoare.

De cealaltă parte, Farul își va continua parcursul european în turul al doilea preliminar din UEFA Conference League, unde se află FCSB, CFR Cluj și Sepsi. Următoarea adversară a „marinarilor” va fi echipa învinsa din meciul Zrijnski – Uratru.

ADVERTISEMENT