Sport

Antrenorul Ocnei Mureș, declarație spumoasă după remiza cu U Craiova: „Sunt maseur, secund și preparator fizic”

Dan Roman, antrenorul Ocnei Mureș, a oferit o declarație spumoasă după ce echipa sa a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1.
09.11.2022 | 22:06
Antrenorul Ocnei Mures declaratie spumoasa dupa remiza cu U Craiova Sunt maseur secund si preparator fizic
Antrenorul Ocnei Mureș, declarație spumoasă după remiza cu U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a vorbit despre cât de mult muncește la echipa sa, explicând și că este și preparator fizic și maseur și antrenor secund.

Antrenorul Ocnei Mureș, declarație spumoasă după remiza cu U Craiova

Dan Roman, antrenorul Ocnei Mureș, a oferit o declarație spumoasă imediat după remiza din Cupa României Betano cu Universitatea Craiova:

ADVERTISEMENT

„Sunt și maseur, și secund, și preparator fizic. Sper ca de la iarnă să remediem lucrurile astea, fac foarte multe lucruri aici, mai e nevoie de oameni.

Am scris o mică părticică în istoria Cupei României, o echipă de rangul ăsta, de nivel inferior, să ajungă atât de departe în Cupa României cu un lot restrâns.

ADVERTISEMENT

Suntem 14 jucători, cu tot cu antrenorul și portarul de rezervă. Am reușit să facem minuni. Felicit echipa mea, sunt niște jucători deosebiți care aplică ce le cer la antrenamente”.

„Am pregătit foarte bine meciul ăsta, la fel cum pregătim fiecare meci, dar s-au autodepășit și le-a ieșit tot. Am pregătit pe partea tactică.

ADVERTISEMENT

Am urmărit jocul lor, știam că pun accent pe benzi, am încercat să blocăm, ne-au surprins în primele minute, dar ne-am revenit”, și-a început discursul Dan Roman.

„Vrem să ne revenim și în campionat!”

Dan Roman a continuat și a vorbit despre cum va trata perioada următoare a echipei sale: „Am avut o creștere în joc, am prins curaj, am avut un penalty. Cred că trebuia să ni se dea, dar probabil domnișoara arbitru a fost mai emoționată că nu putea da împotriva Craiovei.

ADVERTISEMENT

Pe foaie este cel mai slab adversar, dar va fi un meci de care pe care cu Minaur, pe noi ne va mulțumi și un egal. Până atunci mai avem etape foarte grele în campionat, acolo e mai greu să ne concentrăm”.

„Sper ca prin rezultatul ăsta mare să ne revenim și în campionat pentru că avem jucători valoroși și lumea ar trebui să pună ochii pe ei”, a mai spus antrenorul Ocnei Mureș.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,52 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Rapid – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT