Sport

CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova 1-1, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano. Oltenii se împiedică în fața micuței echipe din Liga 3. Video

Universitatea Craiova nu a scos decâto remiză pe terenul echipei CS Ocna Mureș, scor 1-1, în Cupa României Betano, dar rămâne lider în grupă.
09.11.2022 | 18:59
CS Ocna Mures  Universitatea Craiova 11 in etapa 2 din grupele Cupei Romaniei Betano Oltenii se impiedica in fata micutei echipe din Liga 3 Video
Meciul de fotbal dintre Ocna Mures si Universitatea Craiova, contand pentru grupa D din Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, miercuri 09 noiembrie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi /SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-11-2022
14:58

CS Ocna Mureș - Universitatea Craiova 1-1 (Cioargă 48 / Ivan 29 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – CS Ocna Mureș reușește surpriza și termină la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Cele două formații rămân în fruntea Grupei D.

Min. 48 – GOOOL Ocna Mureș!!! Martic dă pe lângă minge la o centrare din stânga și Cioargă pe fază înscrie în poarta lui Lazar.

Min. 29 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Ivan transformă cu siguranță penalty-ul obținut de Markovic.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova.

  • Ocna Mureș: Cadar – Gorba, Paleoca, Cîmpoescu, Creț – Cioargă, Goronea, Socaci, Guț – Giurgu – Ghiță. Antrenor: Dan Roman.
  • Universitatea Craiova: Lazar – Hanca, Benga, Găman, Martic – Florescu, Mateiu, Vînă – Cîmpanu – Ivan, Markovic. Antrenor: Mirel Rădoi.

Meciul CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova are loc miercuri, 9 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 2-a din grupa D a Cupei României Betano. Ambele echipe au reușit să obțină victorii în prima rundă. Craiovenii au trecut de FC Hermannstadt, iar echipa din Liga 3 a produs o mare surpriză, fiind singura care a reușit să învingă Chindia Târgoviște de la preluarea băncii dâmbovițenilor de către Toni Petrea.

Unde se joacă meciul CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano

Întâlnirea CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova se dispută miercuri, 9 noiembrie, de la ora 17:00, în etapa 2 din grupa D a Cupei României Betano, pe stadionul „Minaur” din Zlatna, singurul din județul Alba care dispune de nocturnă, deși echipa e în campionatul județean! Primul meci divizionara C l-a jucat acasă și l-a câștigat cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

La Zlatna, a jucat tot în Cupă acum câțiva ani și Unirea Alba Iulia meciul cu FCSB, scor 0-1. Interesul pentru meci este enorm, stadionul va fi plin la ora partidei, mulți oameni venind din tot județul Alba și nu numai pentru a vedea pe viu Universitatea Craiova, un prilej de sărbătoare pentru sportul din zonă. Vor fi prezenți și suporteri ai echipei craiovene. Mirel Rădoi a ținut să își avertizeze jucătorii să nu ia la preț de matineu adversarul, care a avut forța de a pune la respect o echipă din SuperLiga.

Cine transmite la TV partida CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova

Partida CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova se joacă miercuri, 9 noiembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Minaur din Zlatna, în etapa 2 din grupa D a Cupei României Betano și va fi transmisă la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Mai puteți să o vizionați și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Zlatna este o zi frumoasă de toamnă, cu un cer variabil, dar mai mult senin și nu se întrevăd în niciun fel semne că ar putea ploua pe parcursul întregii zile. Temperatura la ora amiezii nu va depăși 15 grade, aceasta urmând a fi tempertura și la ora startului partidei. Bineînțeles că până la finalul celor 90 de minute ea va mai scădea cu două/trei grade, mai ales că este și zonă montană.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Ocna Mureș – Universitatea Craiova

Este evident că CS Ocna Mureș, echipa pregătită de fostul atacant al Mediașului și al Botoșanilor, Dan Roman, va trimite pe teren cel mai bun unsprezece, pentru că o dată în viață are ocazia de a juca împotriva Craiovei și toată lumea este conectată la maxim la eveniment, promițând sâ facă totul pentru a fi la înălțimea adversarului.

ADVERTISEMENT

În schimb, lucru care era de așteptat, Mirel Rădoi schimbă serios linile în toate compertimentele, trimițând pe bancă mai bine de jumătate dintre titulari. Astfel portarul Lazar reapare între buturi, în teren se vor afla Hanca, Roguljic, Martic, Rivaldinho, Câmpanu, Căpățână și mulți alți jucători care de obicei stau pe bancă sau nici măcar acolo.

Cote la pariuri la jocul CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova

Diferența de cote dintre cele douâ echipe este cu adevărat astronomică în favoarea echipei oltene, succesul celor de la CS Ocna Mureș în fața Chindiei neavând nici un efect pentru a mări cât de cât cota pentru echipa din al treilea eșalon. Niciodată nu a avut Universitatea Craiova o asemenea diferență de cote la meciurile sale.

ADVERTISEMENT

Astfel, succesul oltenilor este cotat între 1,02-1,05 la casele de pariuri iar cel al gazdelor, ceea ce ar fi una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei României, la nu mai puțin de 35,00. Egalul ajunge și el la cota 13,50, alt record. Evident și șansă dublă 1X atinge cote inimaginabile, 8,50. Mult mai abordabilă este cota pentru gol marcat Ocna Mureș, doar 2,50.

ADVERTISEMENT