Sport

Antrenorul Parmei a sărit în apărarea lui Dennis Man: ”Continui să am încredere în el, pentru că îl văd cum lucrează”

După evoluțiile bune avute cu naționala României în debutul preliminariilor Euro 2024, Dennis Man a jucat puțin la întoarcerea la Parma însă antrenorul său este încrezător.
14.04.2023 | 10:15
Antrenorul Parmei a sarit in apararea lui Dennis Man Continui sa am incredere in el pentru ca il vad cum lucreaza
După evoluțiile bune avute cu naționala României în debutul preliminariilor Euro 2024, Dennis Man a jucat puțin la întoarcerea la Parma însă antrenorul său este încrezător. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat primul gol al ”tricolorilor” în campania de calificare la Campionatul European și a fost unul dintre jucătorii remarcați la cele două meciuri de la finalul lunii martie.

Dennis Man, apărat în fața presei de antrenorul Parmei

Întors cu mult entuziasm în Italia, Dennis Man s-a trezit rezervă în următoarele două partide din Serie B. Nu a fost folosit deloc în victoria de pe teren propriu cu Palermo, iar în succesul de la Cittadella a intrat abia la mijlocul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

A fost un bun prilej pentru presa din Italia de a-l critica pe internaționalul român că nu își dă interesul prea mult, deși are calitate. În apărarea lui Dennis Man a sărit chiar antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, care l-a lăudat înaintea întâlnirii cu Modena.

”Pentru mine, asta face parte din profesia noastră (n.r. – a antrenorilor). Acum trebuie să menținem impulsul jucătorilor. Sunt momente când jucătorii traversează o formă extraordinară și momente în care toate acestea par să dispară.

ADVERTISEMENT

Eu continui să am încredere în Dennis, pentru că îl văd cum lucrează în fiecare zi. Mai presus de toate, așteaptă și speră să poată face ceva diferit. Avem încredere în toată lumea și avem nevoie de toată lumea”, a declarat Pecchia, conform site-ului parmalive.com.

De ce nu joacă Man titular la Parma

Reacția lui Fabio Pecchia a venit la doar câteva zile după ce jurnaliștii de la parmalive.com l-au făcut praf pe Dennis Man: ”Serie B a început să devină un campionat ‘murdar’, iar calitatea contează mai puțin dacă nu ești în stare să egalezi răutatea adversarilor tăi. Aici, însă, jucătorii Parmei nu par să fi înțeles că despre asta este vorba.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Dennis Man, un băiat care ar avea toate motivele să facă diferența în campionat, dar care pare că nu este interesat să facă saltul așteptat. În ultimul meci a fost din nou rezervă. În loc să ‘mânânce iarba’, a greșit tot ce se putea greși și a intrat în teren cu superficialitate și aproape apatic.

Cu o atitudine similară, Man va reuși cu greu să-și găsească un loc în primul 11. Pentru a recupera teren în viziunea lui Pecchia, românul ar face bine să urmeze exemplul lui Camara, un jucător care poate că are mai puțină calitate, dar care arătă o foame care îi permite să aibă realizări și să își ajute coechipierii”.

ADVERTISEMENT

Deși și-a pierdut locul de titular pentru moment la Parma, Dennis Man este în continuare un jucător atractiv pentru multe formații. De serviciile sale s-a interesat Bologna, după ce în urmă cu ceva vreme a fost monitorizat și de Galatasaray.

ADVERTISEMENT
Tags: