Sport

Antrenorul Parmei, sfaturi pentru Mihăilă: „Are nevoie de liniște”

Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, vrea să îl pună pe picioare pe Valentin Mihăilă după accidentarea de la naționala României.
28.07.2023 | 19:30
Antrenorul Parmei sfaturi pentru Mihaila Are nevoie de liniste
ADVERTISEMENT

Antrenorul Parmei i-a transmis un mesaj clar lui Valentin Mihăilă, care a suferit mai multe accidentări de-a lungul timpului, când îi era lumea mai dragă, în momente în care era în formă.

Antrenorul Parmei știe ce trebuie să facă Valentin Mihăilă: „Să înfrunte toate problemele într-un mod mai calm”

Valentin Mihăilă a marcat o „dublă” cu Elveția, însă s-a accidentat și a ratat prima parte din pregătirea de vară cu Parma. Antrenorul Parmei a vorbit despre problemele sale:

ADVERTISEMENT

„Valentin are nevoie de serenitate, iar eu mă pun la dispoziție pentru ca el să fie, înainte de toate, un băiat liniștit, pentru că parcursul lui l-a privat de un pic de liniște, chiar și într-o manieră legitimă”.

Fostul atacant al Universității Craiova a fost extrem de ghinionist, lucru punctat și de italian: „În ultimul an, de fiecare dată când a revenit după o accidentare a suferit o recidivă, în consecință trebuie să-și regăsească liniștea și să înfrunte toate problemele într-un mod mai calm.

ADVERTISEMENT

De asta va beneficia și condiția fizică, îl va ajuta să aibă mai multă partide în picioare”, a mai declarat Fabio Pecchia, antrenorul „cruciaților”.

Ce spune antrenorul Parmei despre Mihăilă și Man: „Îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc”

Medicii nu au reușit să deslușească „misterul” accidentărilor lui Mihailă, însă antrenorul are în continuare încredere în el și în Dennis Man: „Mă aștept la mai multă continuitate. Mie îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc.

ADVERTISEMENT

Jucători capabili să facă ambele faze ale jocului, jucători de calitate, dar și de cantitate. Este ca și cum ai avea două servicii.

Man și Mihăilă sunt două extreme bune, valoroase. Au avut probleme fizice și asta a fost marele handicap pentru că nu s-au putut antrena cu regularitate și nici să fie pe teren”.

ADVERTISEMENT