Sport

Mihăilă și Man, analizați de antrenorul Parmei: „Două extreme bune”

Valentin Mihăilă și Dennis Man, critici din partea antrenorului Parmei, Fabio Pecchia. Ce le lipsește celor doi români.
13.07.2023 | 22:40
Mihaila si Man analizati de antrenorul Parmei Doua extreme bune
9,1 milioane, respectv 13 milioane de euro a plătit Parma pentru Mihăilă și Man
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă și Dennis Man speră să reușească promovarea în acest sezon la Parma, iar antrenorul „cruciaților” a vorbit despre lucrurile pe care trebuie neapărat să le îmbunătățească.

Valentin Mihăilă și Dennis Man, prin ochiul antrenorului Parmei: „Au avut probleme fizice și ăsta e un mare handicap”

La finalul acestui sezon s-a vorbit despre plecarea lui Valentin Mihăilă și Dennis Man, însă cei doi internaționali români au șanse mari să continue la Parma și în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Fabio Pecchia a vorbit despre minusurile și plusurile lor: „Mă aștept la mai multă continuitate. Mie îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc.

Jucători capabili să facă ambele faze ale jocului, jucători de calitate, dar și de cantitate. Este ca și cum ai avea două servicii”, a declarat antrenorul echipei gialoblu pentru ziarul „Gazzetta di Parma”.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă și Dennis Man au în continuare încrederea antrenorului: „Sunt 2 extreme bune, valoroase”

Valentin Mihăilă și Dennis Man au pierdut mult din cauza accidentărilor, admite și tehnicianul Fabio Pecchia: „Sunt două extreme bune, valoroase.

Au avut probleme fizice și asta a fost un mare handicap, pentru că nu s-au putut antrena cu regularitate și nici să fie pe teren”.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al Universității Craiova fost eroul României în meciul din Elveția, când a marcat o „dublă” deși a intrat pe teren în repriza a doua.

A suferit o ruptură musculară, însă FANATIK a aflat că accidentarea nu este una gravă, drept dovadă jucătorul s-a alăturat echipei în cantonamentul din Grecia.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, aproape de Fenerbahce

Dennis Man ar putea însă pleca de la Parma. FANATIK a aflat că fostul mijlocaș al FCSB este foarte aproape să ajungă la un acord cu Fenerbahce.

Din informațiile FANATIK, italienii sunt gata să bată palma cu turcii pentru 6 milioane de euro, după ce Parma l-a cumpărat de la FCSB cu 13 milioane de euro.

„Vara asta problema firmei este ca cei care sunt afară să vedem cum îi circulăm. S-ar putea unii să plece, alții să rămână. Din țară să plece e mai greu. La Moruțan mă refer, la Man, la Marius Marin, la Mihăilă, care cred că rămâne 99 la sută”, dezvăluia impresarul Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT