Fotbal international

Antrenorul Slaviei Praga, nemulțumit de Nicolae Stanciu: „Mă așteptam la mai mult”

24.04.2020 | 19:15
Antrenorul Slaviei Praga nemultumit de Nicolae Stanciu Ma asteptam la mai mult
ADVERTISEMENT

Jindrich Trpisovski, antrenorul Slaviei Praga, recunoaște că se aștepta la mai multe reușite din partea lui Nicolae Stanciu, fotbalist adus de gruparea din Capitala Cehiei pentru 4.000.000 de euro, record în istoria clubului.

Antrenorul Slaviei, nemulțumit de Stanciu

Nicolae Stanciu a fost transferat de Slavia Praga în vara anului 2019, după doar șase luni la Al Ahli și, în prima jumătate de sezon de la revenirea în Cehia a reușit să puncteze de doar două ori și să ofere alte cinci pase decisive în cele 29 de partide disputate.

ADVERTISEMENT

La mai bine de jumătate de an de la transferul lui Stanciu pentru 4.000.000 de euro, record în istoria clubului Slavia Praga, antrenorul cehilor, Jindrich Trpisovski, recunoaște că se aștepta la mai multe realizări din partea internaționalului român.

Aștept mult mai multe lucruri de la el. Știu că poate mult mai mult. La antrenamente este extraordinar, oferă mult mai multe decât la meciuri.

ADVERTISEMENT

Am pregătit în cariera mea mulți jucători care nu au dat randament când au înfruntat emoțiile și presiunea din timpul meciurilor.

Nu este cazul lui Nico, el a avut și ghinion. În partida cu Slovacko a fost la un pas să egaleze, dar un fundaș a scos de pe linia porții… și au mai fost și alte situații în care și-a creat ocazii”, a declarat antrenorul Slaviei, conform Blesk.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii sunt fascinați de modul în care bate loviturile libere”

Jindrich Trpisovski dezvăluie că Nicolae Stanciu reușește execuții spectaculoase la antrenamente, fiind, de multe ori, chiar material de studiu pentru coechipierii săi.

Mă așteptam la o rată mai mare de succes în ceea ce privește loviturile libere. La antrenamente, băieții stau și se uită la el cum execută… Sunt fascinați! Îl așteptăm cu mai multe reușite și la meciuri.

ADVERTISEMENT

El nu a arătat nici jumătate din cât poate să facă. Dacă se va apropia de performanțele de la antrenamente, poate să fie cel mai bun jucător din campionat”, recunoaște Jindrich Trpisovski.

ADVERTISEMENT