Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț-bombă în direct: derby-ul Rapid – FCSB din ultima etapă nu se va juca pe Arena Națională! Reacția lui Victor Angelescu

Acționarul giuleștean Victor Angelescu a aflat în direct la SUFLET DE RAPIDIST că derby-ul Rapid - FCSB din ultima etapă a play-off-ului nu va putea fi găzduit de Arena Națională.
26.03.2024 | 17:04
Anuntbomba in direct derbyul Rapid  FCSB din ultima etapa nu se va juca pe Arena Nationala Reactia lui Victor Angelescu
Victor Angelescu a aflat în direct la Suflet de rapidist că derby-ul Rapid - FCSB nu se va putea juca pe Arena Națională. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află la 7 puncte în urma liderului FCSB, Rapid încă mai speră că va reuși să câștige titlul de campioană. Și visează să o facă în mare stil, în fața propriilor suporteri, pentru că în ultima etapă din play-off va juca „acasă” împotriva rivalului de-o viață.

Rapid – FCSB din ultima etapă a play-off-ului nu se va putea juca pe Arena Națională. Reacția lui Victor Angelescu

Toată suflarea rapidistă speră ca în ultima etapă din play-off, contra FCSB-ului, să se joace cu titlul pe masă. Și pentru acest lucru, conducerea clubului a luat în calcul să joace din nou pe Arena Națională, așa cum a făcut-o și în ultima rundă din sezonul regular.

ADVERTISEMENT

Atunci, împinși de la spate de peste 30.000 de fani frenetici, jucătorii rapidiști s-au impus de o manieră categorică, cu 4-0, ceea ce le-a dat încredere că vor reuși să dea marea lovitură în acest sezon.

„Le-am arătat celor de la FCSB că îi respectăm, le-am dat o peluză întreagă. Cred că e normal să ne respectăm unii pe ceilalți. Nu avem cum să le dăm mai multe în Giulești pentru că trebuie să îmi distrug abonamentele sau o peluză întreagă. Dacă puteam, le dădeam!

ADVERTISEMENT

E family zone acolo. Lumea cumpără abonamente de la începutul sezonului. Ce să fac, pentru un meci să-i scot de pe stadion pe oamenii ăia? N-am cum. Credeți că nouă ne convine să avem stadion de 13-14 mii de locuri?

Dar eu cred că de acum încolo majoritatea meciurilor cu FCSB vor fi cu miză și vom juca pe Arena Națională. Și meciul următor, dacă miza e titlul, probabil acolo vom juca. 95% acolo vom juca. Va dați seama ce interes va fi”, a anunțat Victor Angelescu intenția Rapidului de a juca pe Arena Națională derby-ul cu FCSB din ultima etapă. Însă a primit imediat o vestă proastă.

ADVERTISEMENT

Meciul contra actualului lider al campionatului nu va putea fi găzduit de cel mai mare stadion al țării fiindcă e ocupat în acea perioadă. Fix pe 18-19 mai, când e programată ultima etapă din play-off, Arena Națională va găzdui o competiție automobilistică… RoDrift!

„Îmi scriu colegii de la FANATIK.RO, Rapid – FCSB din ultima etapă în play-off nu are cum să se joace pe Arena Națională. E RoDrift, programat pe 18 și 19 mai, pe Arena Națională. Deci ne privează de un spectacol fotbalistic”, l-a anunțat moderatorul Robert Niță pe Victor Angelescu în direct la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Programul din SuperLigă a fost comprimat la cererea selecţionerului Edi Iordănescu, astfel că FRF a decis ca ultima etapă să se dispute pe 19 mai, în loc de 25-26 mai, cum era iniţial program. Adică fix când Arena Naţională este închiriată pentru… drifturi!

rodrift1
Afisul evenimentului RoDrift, care va avea prima etapă în weekend-ul 18-19 mai, când se joacă ultima etapă din play-off (sursă foto: Facebokk RoDrift)

„Ufff… Nu am știu acest lucru. Dacă e deja luată Arena Națională, atunci va fi Giulești. Din păcate nu avem alt stadion cu o capacitate mai mare pe care să jucăm”, a răspuns resemnat Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului rapid, la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune pe care o puteți urmări joi, de la ora 17;30, în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

BOMBA! Rapid - FCSB din ultima etapa NU SE JOACA pe Arena Nationala!

ADVERTISEMENT