Sport

Dan Șucu schimbă sistemul de premiere la Rapid: bonus uriaș pentru titlul de campioană!

Dan Şucu a schimbat sistemul de premiere la Rapid şi oferă un bonus uriaş pentru câştigarea titlului. O sumă importantă este pusă la bătaie şi pentru cupele europene.
19.03.2024 | 11:25
Dan Sucu schimba sistemul de premiere la Rapid bonus urias pentru titlul de campioana
Dan Șucu schimbă sistemul de premiere la Rapid: bonus uriaș pentru titlul de campioană. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut cu Farul Constanţa, scor 1-2, în startul play-off-ului din SuperLiga. Giuleştenii sunt la 7 puncte de liderul FCSB, dar nu renunţă la titlu, în ciuda faptului că au fost egalaţi în clasament de Universitatea Craiova.

Dan Șucu schimbă sistemul de premiere la Rapid: bonus uriaș pentru titlul de campioană!

Dan Şucu a dezvăluit pentru FANATIK noul sistem de prime de la Rapid. Acţionarii au luat hotărârea să nu mai premieze punctele obţinute în play-off, ci să ofere prime uriaşe pentru cupele europene şi câştigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Acţionarul majoritar de la Rapid a dezvăluit că jucătorii şi staff-ul vor împărţi o primă de 300.000 de euro pentru calificarea în cupele europene şi 500.000 de euro pentru câştigarea campionatului:

„Am stabilit noul sistem de premiere pentru Rapid în această fază a competiției. Bineînțeles, mă refer la play-off. Colegii mei, Victor și președintele Nico, au discutat cu băieții și au căzut de acord să nu mai fie recompensate punctele.

ADVERTISEMENT

Da, să nu mai mergem cu prime per meci. Vor fi doar prime de obiectiv, așa cum este normal în această fază. Pot să vă anunț că pentru calificarea în cupele europene, tot staff-ul împreună cu fotbaliștii vor împărți suma netă de 300.000 de euro.

“Dacă vom câștiga titlul, prima de campionat va fi de 500.000 de euro”

Iar dacă vom câștiga titlul, prima de campionat va fi de 500.000 de euro. Net, bineînțeles. Dacă vom lua titlul, ne vom gândi în funcție și de partide, în funcție și de spectatorii care vor veni, cum se vor umple stadioanele, dacă putem să mai suplimentăm această sumă de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În acest moment, putem să le promitem băieților că vor primi jumătate de milion de euro dacă Rapidul va deveni campioana României. Până acum, am cheltuit peste 650.000 de euro net, repet, net, nu brut, pentru prime.

“Fericirea de a câștiga campionatul va fi mult mai importantă decât banii”

Suntem o conducere care ne dorim ca jucătorii noștri să fie motivați. Victor Angelescu și cu Daniel Nicolae fac tot posibilul și încearcă să aibă grijă de echipă, să le asigure absolut toate condițiile și întotdeauna au venit cu astfel de propuneri către mine, pe care eu le-am acceptat cu plăcere.

ADVERTISEMENT

Sperăm din tot sufletul să luăm titlul de campioni, iar băieții să ia prima maximă și să ne bucurăm cu toții. Bineînțeles, fericirea de a câștiga campionatul va fi mult mai importantă decât banii”, a spus Dan Şucu pentru FANATIK.

Dan Șucu schimbă sistemul de premiere la Rapid: bonus uriaș pentru titlul de campioană!

ADVERTISEMENT
Tags: