News

Anunţ de ultimă oră de la Wizz Air. Ce reguli vor intra în vigoare de la 1 mai

29.04.2020 | 15:31
Anunt de ultima ora de la Wizz Air Ce reguli vor intra in vigoare de la 1 mai
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va crește măsurile de sănătate și siguranță pentru binele clienților și al echipajelor începând cu data 1 mai.

Wizz Air crește măsurile de sănătate și siguranță

Anunțul Wizz Air, făcut printr-un comunicat de presă, privind creșterea măsurilor de sănătate și siguranță de la 1 mai vizează distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.

ADVERTISEMENT

”Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și să efectueze orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport”, se arată în anunț.

Utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor și verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi sunt recomandate cu tărie de către compania aeriană pentru a crește și mai mult distanțarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării.

ADVERTISEMENT

”Echipajul și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului”

În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecții, pasagerii sunt rugați să adopte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

”Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului”, se mai scrie în comunicat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic.

Wizz Air va continua programul său de curățenie zilnic strict pentru toată flota în exploatare, toate aeronavele fiind dezinfectate peste noapte, în conformitate cu instrucțiunile oficiale.

ADVERTISEMENT

Răzvan Pascu, antreprenor şi consultant în marketing turistic, a dat un interviu amplu pentru FANATIK în care a declarat că se preconizează că liniile aeriene vor avea venituri mai mici cu aproximativ 300 miliarde de dolariîn 2020 comparativ cu 2019.

ADVERTISEMENT