Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț de ultimă oră la echipa de play-off. Ce se întâmplă cu antrenorul și care sunt primele pentru locul 3

Patronul Laszlo Dioszegi a anunțat care e situația antrenorului Bernd Storck și ce prime vor avea jucătorii lui Sepsi Sfântu Gheorghe la meciurile din play-off.
12.03.2024 | 18:36
Anunt de ultima ora la echipa de playoff Ce se intampla cu antrenorul si care sunt primele pentru locul 3
Calificarea lui Sepsi în play-off i-a adus o prelungire de contract lui Bernd Storck. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi s-a calificat dramatic în play-off-ul SuperLigii, după o victorie obținută în prelungiri pe terenul Petrolului, iar acum oficialii covăsneni încep să-și facă planuri pe termen lung. Și primul „luat în vizor” a fost antrenorul Bernd Storck, căruia îi va fi prelungit contractul scadent în vară.

Laszlo Dioszegi anunță că Sepsi îi prelungește contractul antrenorului Bernd Storck

Accederea în play-off-ul SuperLigii, chiar dacă a fost contestată vehement de cei de la U Cluj, a lămurit și situația germanului Bernd Storck pe banca lui Sepsi. Pus sub presiunea rezultatelor, acesta avea viitorul incert, dar acum a primit o veste bună din partea conducerii: va rămâne la Sfântu Gheroghe și din vară.

ADVERTISEMENT

„Îi prelungiți contractul lui Storck?”, l-a întrebat direct moderatorul Horia Ivanovici pe patronul Laszlo Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Da, așa vrem, să-i prelungim… Chiar astăzi ne-am înțeles. Vom prelungi pe un an, la antrenori degeaba vorbim de centenarii și așa mai departe. Normal, că o să fixăm un obiectiv și dacă se simte bine la Sfântu Gheorghe și noi ne simțim bine cu el, atunci automat prelungim cu încă un an.

ADVERTISEMENT

Nu are niciun rost să scriem contracte de cinci ani cu antrenorii, fiindcă știm cum e în fotbal”, a clarificat Dioszegi situația lui Storck la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Laszlo Dioszegi dezvăluie primele jucătorilor de la Sepsi pentru meciurile din play-off

Calificarea în play-off nu avea cum să rămână nerecompensată, așa că patronul Laszlo Dioszegi va trebui să bage adând mâna în buzunar. Jucătorii lui Sepsi au promise bonusuri importante pentru locurile 3-4, dar și rezultatele din fiecare meci vor aduce bani în plus. Mai ales contra „granzilor” FCSB, Rapid și CFR Cluj…

ADVERTISEMENT

„Au vreo primă băieții pentru meciul cu FCSB? Sau pentru tot play-off-ul?”, a mai vrut să afle Horia Ivanovici cât de darnic este Laszlo Dioszegi cu jucătorii și antrenorii lui Sepsi.

„Da, normal. Și pentru locul 3, și pentru locul 4 vor avea prime. Nu vreau să spun prostii, că nu am cifrele în față, dar vreo 5.000 de euro sigur. Sau 7.000 de euro, nu mai știu exact…

ADVERTISEMENT

Plus primele de 900 de euro pentru fiecare meci câștigat, dublate la meciurile cu FCSB, Rapid și CFR Cluj. Deci 1.800 de  euro dacă vor câștiga cu FCSB. Sau 600 de euro la egal. E 300 de euro punctul, care se dublează. Bine, dacă mai avem șanse în retur… Că dacă nu mai avem nicio șansă, de ce să le mai dublăm primele?”, și-a încheiat Laszlo Dioszegi intervenția la FANATIK SUPERLIGA.

PRIMA COLOSALA data de Laszlo Dioszegi jucatorilor

ADVERTISEMENT