Sport

Anunț important pentru suporteri înainte de Farul – FCSB! Ce sunt obligați să facă la meciul de titlu în SuperLiga

Farul a publicat ghidul suporterilor pentru „finala” cu FCSB. Echipa lui Gică Hagi le-a oferit informații utile fanilor pentru meciul de duminică seară de la Ovidiu.
21.05.2023 | 15:09
Anunt important pentru suporteri inainte de Farul  FCSB Ce sunt obligati sa faca la meciul de titlu in SuperLiga
Farul a publicat ghidul suporterilor înainte de meciul cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul are nevoie de victorie în partida cu FCSB pentru a deveni matematic campioana României cu o etapă rămasă până la finalul sezonului. Înaintea duelului de la Ovidiu, clubul de la malul Mării Negre a publicat ghidul cu informații utile pentru suporteri.

Farul a publicat ghidul suporterilor pentru „finala” cu FCSB

De teama „invadării” roș-albastre la meciul de la Constanța, Farul a luat decizia de a nu pune în vânzare bilete la partida cu FCSB, ci a ales să le distribuie apropiaților. Printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, Farul a mărturisit că toate biletele au fost epuizate.

ADVERTISEMENT

Astfel, sunt așteptați 4.500 de suporteri pe micuța arenă de la Ovidiu, dintre care 300 vor fi susținătorii echipe finanțate de Gigi Becali. Cu câteva ore înainte de fluierul de start al lui Radu Petrescu, „marinarii” au publicat ghidul suporterilor.

„În atenția suporterilor fariști! Nu vor fi case de bilete deschise la stadion! Toate biletele pentru acest meci au fost epuizate! Veniți din timp la stadion pentru a evita aglomerația de la porțile de acces! Tot stadionul să fie colorat doar în alb și albastru!

ADVERTISEMENT

Farul, mesaj de mobilizare înainte de meciul cu FCSB: „Să scriem istorie!”

Accesul publicului se face începând cu ora 19:30. Suporterii care vor intra pe stadion nu vor mai putea părăsi arena până la pauza meciului! Această decizie a fost luată pentru a preîntâmpina problemele legate de scanarea biletelor. Un bilet o dată scanat devine invalid pentru o a doua scanare!

Hai, Farul! Să scriem istorie!”, a fost mesajul postat de Farul pe pagina oficială de Facebook. Înaintea derby-ului dintre Farul și FCSB, pe terenul Central din cadrul Academiei „Gheorghe Hagi”, va avea loc festivitatea de premiere a echipei de fete a constănțenilor care a promovat în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, atacantul și cel mai în formă fotbalist al Farului, este suspendat și nu va putea juca împotriva celor de la FCSB. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a avut un mesaj scurt de susținere pentru colegi înaintea confruntării cu roș-albaștri.

”Forța, Farul! La mulți ani, Constanța!”, a fost mesajul lui Denis Alibec care a făcut referire și la ziua orașului de la malul Mării Negre. Fotbalistul trecut în carieră pe la FCSB și Astra Giurgiu a primit direct cartonașul roșu în derby-ul cu Universitatea Craiova și va rata atât partida cu echipa lui Gigi Becali, cât și meciul cu CFR Cluj din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

“Va trebui să se lupte și pentru Denis (n.r. – Alibec). Ne-a dus tot campionatul ăsta în spate, a fost motorul. Că degeaba ai niște copii foarte buni cum îl aveam pe Pitu care a plecat. A intrat Mazilu în locul lui, a dat randament. Eu zic că toată echipa s-a bazat pe experiența și pe felul de a fi al lui Alibec”, a declarat Sorin Mihăilescu, lider al galeriei Farul Constanța, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT