Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț oficial de ultimă oră. Când revin pe teren Bancu și Baiaram. „Astea sunt veștile! Vă spun sigur!” Video exclusiv

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre revenirea pe teren a lui Baiaram și Bancu. Vești importante de la conducătorul Universității Craiova.
11.02.2023 | 18:31
Anunt oficial de ultima ora Cand revin pe teren Bancu si Baiaram Astea sunt vestile Va spun sigur Video exclusiv
Mihai Rotaru a anunțat când sunt așteptați să revină pe teren Ștefan Baiaram și Nicușor Bancu. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut și în acest sezon de SuperLiga mari probleme cu accidentările. Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram, doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Eugen Neagoe, sunt momentan indisponibili. Dar Mihai Rotaru a oferit vești bune despre situația lor la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru, detalii despre recuperarea lui Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram. Ce spune despre revenirea lui Elvir Koljic pe teren pentru Universitatea Craiova

Rotaru a anunțat că Ștefan Baiaram se va antrena cu echipa de săptămâna viitoare și va fi sută la sută apt pentru faza play-off din SuperLiga. Bancu ar putea și el să joace pe finalul acestui sezon. De asemenea, patronul Universității Craiova și-a exprimat încrederea deplină că Elvir Koljic poate reveni la cea mai bună formă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Am încredere în Elvir Koljic că își revine. Dacă nu credeam asta, ne luam la revedere de la Elvir. Nu se pune problema ca el să fie pe lista celor cu care vrem să reziliem. Există șanse ca Nicușor Bancu să joace în luna aprilie, dar staff-ul tehnic va decide la momentul respectiv dacă îl vom proteja încă o lună să își facă și cantonamentul de vară și să reintre.

Pe 16 sau 17 februarie merge la Roma, la doctorul Mariani, pentru ultimul control și în mod normal trebuie să îi dea OK-ul să iasă pe teren. Treptat, pas cu pas. Are 3 luni de zile până spre sfârșitul lui aprilie. Baiaram e OK. E pe teren, a început să facă iarba ca să zic așa. Nu se pune problema să joace cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Veste excelentă dată de Mihai Rotaru despre unul dintre cei mai importanți jucători de la Universitatea Craiova: “Sută la sută apt pentru play-off”

Săptămâna viitoare intră cu echipa, ulterior vom decide dacă îl băgăm pentru ultimele 2-3 meciuri în luptă sau așteptăm întreruperea pentru echipa naționale. Dar pentru play-off va fi sută la sută apt. Erau cei mai în formă jucători ai noștri la momentul accidentării”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naționale, a vorbit și el pentru FANATIK despre situația lui Nicușor Bancu. Acesta a explicat că progresele pe care le face jucătorul Universității Craiova sunt uriașe, peste ceea ce se aștepta. Dacă va primi OK-ul doctorului Mariani cu ocazia vizitei la Roma, Bancu își va putea relua pregătirea.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram este mai aproape de revenirea într-un meci oficial pentru Universitatea Craiova. El a făcut deja o primă parte a recuperării la Barcelona și a continuat apoi să se pregătească separat la Craiova. Va intra de săptămâna viitoare alături de colegii săi. Universitatea Craiova joacă în weekend cu CFR Cluj, iar etapa viitoare va înfrunta pe FCSB.

Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram, probleme medicale în acest sezon. Au lipsit enorm în jocul celor de la Universitatea Craiova

Nicușor Bancu a jucat 13 meciuri pentru Universitatea Craiova în acest sezon de SuperLiga și a dat două pase de gol. S-a accidentat anul trecut, pe 12 noiembrie, într-un meci contra Rapidului. Ștefan Baiaram a jucat 14 partide în campionat, are 3 goluri și o pasă decisivă. S-a accidentat în înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-2, pe 3 decembrie.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: că puteți viziona emisiunea Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate rețelele de socializare, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT