Sport

Jucătorul care profită de schimbările masive anunțate la U Craiova. Își poate face debutul în derby-ul cu CFR Cluj

Gjoko Zajkov poate fi titularizat în premieră de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova - CFR Cluj, după prestațiile sub nivelul așteptărilor ale fundașilor centrali.
11.02.2023 | 15:57
Jucatorul care profita de schimbarile masive anuntate la U Craiova Isi poate face debutul in derbyul cu CFR Cluj
Eugen Neagoe poate pregăti debutul unui jucător la derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a anunțat schimbări majore în primul 11 al Universității Craiova pentru derby-ul cu CFR Cluj, care este programat sămbătă, de la ora 20:00. Astfel, tehnicianul alb-albaștrilor îl poate folosi în premieră pe Gjoko Zajkov în centrul defensivei, având în vedere prestațiile slabe ale stoperilor.

Ce surpriză poate pregăti Eugen Neagoe la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Oltenii se pregătesc pentru derby-ul cu CFR Cluj, iar Eugen Neagoe are așteptări mari de la jucătorii alb-albaștrilor. „Geană” a declarat că este nevoit să facă schimbări în echipa de start a formației din Bănie, pentru a schimba fața Universității Craiova în confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

În ultimele partidei din SuperLiga, Universitatea Craiova a suferit în centrul defensivei alcătuite de Eugen Neagoe. Raul Silva și Valerică Găman au fost luați la țintă de suporterii alb-albaștrilor după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 2-1, iar antrenorul oltenilor poate produce schimbări în apărare.

În afara celor doi titulari din înfrângerea cu trupa lui Gică Hagi, Eugen Neagoe îl mai are în lot pe Paul Papp și Bogdan Mitrea, jucători aflați pe lista neagră alcătuită de „Geană” publicată de FANATIK. Veteranii din apărarea alb-albaștrilor au fost scoși din planurile antrenorului, care nu i-a inclus în lotul Universității Craiova în ultimele două partide.

ADVERTISEMENT

Și Vladimir Screciu poate reprezenta o soluție pentru centrul defensivei, însă jucătorul alb-albaștrilor a dezamăgit în etapa precedentă. Într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a declarat că mijlocașul Universității Craiova a făcut cel mai prost meci de la 12 ani până în prezent și a avut un mesaj dur pentru vestiar.

„Toată echipa a jucat prost, toți! La Screciu putem spune că a fost cel mai prost meci de când îl știu eu de la 12 ani. Pe linia de fund avem soluții, îl avem pe Gjoko, titularul naționalei Macedoniei de Nord”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu este exclus ca Eugen Neagoe să îl titularizeze în premieră pe Gjoko Zajkov, transfer anunțat în exclusivitate de site-ul nostru. Internaționalul macedonean a împlinit 28 de ani cu o zi înaintea derby-ului cu CFR Cluj, iar debutul în tricoul oltenilor poate fi cadoul pregătit de „Geană”.

Eugen Neagoe, anunț înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Când nu ai rezultate, trebuie să iei măsuri”

Eugen Neagoe a declarat că va produce schimbări în echipa de start față de etapele precedente pentru derby-ul cu CFR Cluj. Tehnicianul alb-albaștrilor este de părere că elevii săi nu vor mai repeta greșelile din deplasarea de la Ovidiu și jucătorii vor trata cu seriozitate momentele din timpul jocului.

ADVERTISEMENT

„Cred că CFR va alinia cea mai bună echipă, nu vor fi multe schimbări faţă de meciul cu FCSB, probabil va apărea Deac din primul minut. Dacă am făcut o partidă modestă la Constanţa, vor fi schimbări şi la noi în echipă, pe lângă Arlauskis. Când nu ai rezultate, trebuie să iei măsuri”, 

Ne aşteaptă o partidă dificilă, cred că jucătorii şi-au dat seama de greşelile pe care le-am făcut cu Farul, în special în prima repriză, când am arătat foarte rău. Atât eu, cât și jucătorii nu ne mai dorim să arătăm așa la vreun joc. Știu că suporterii sunt dezamăgiți de jocul trecut, însă sunt convins că lucrurile vor sta altfel mâine în teren.

Îmi menţin părerea că avem o echipă valoroasă, dar au fost acele reprize foarte modeste de la Constanţa şi Botoşani. Ne-a lipsit atitudinea, am tratat superficial prima repriză și am crezut că numele pe care îl avem în spate, emblema clubului poate să câştige partida. Spiritul Craiovei ne-a lipsit în aceste meciuri, trebuie să arătăm altfel cu CFR Cluj”, a declarat Eugen Neagoe.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,80 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT