Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț oficial pentru un nou transfer la Rapid: „Suntem deja înțeleși cu fotbalistul. Este pentru departamentul ofensiv”. Video exclusiv

Transferurile întârzie la Rapid, dar conducerea promite să facă două mutări în perioada imediat următoare. Una dintre achiziții a fost dezvăluită în exclusiviate de FANATIK.
27.01.2023 | 13:54
Anunt oficial pentru un nou transfer la Rapid Suntem deja intelesi cu fotbalistul Este pentru departamentul ofensiv Video exclusiv
Anunț oficial pentru un nou transfer la Rapid: „Suntem deja înțeleși cu fotbalistul. Este pentru departamentul ofensiv”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva ore înaintea meciului de pe Cluj Arena, „U” Cluj – Rapid, patronul Victor Angelescu a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA. Patronul alb-vișiniilor a vorbit inclusiv despre fotbaliștii care urmează să vină în Giulești.

Un nou transfer la Rapid. Patronul Victor Angelescu a dat toate detaliile

Rapid se pregătește să revină pe locul 3 în SuperLiga. Pentru acest lucru, alb-vișiniii trebuie să câștige pe terenul Universității Cluj. Nu va fi deloc ușor, deoarece gazonul se prezintă în condiții execrabile, chiar și spre nemulțumirea antrenorului gazdelor, Neluțu Sabău.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului de pe Cluj Arena, conducerea din Giulești încearcă să perfecteze nu unul, ci două trasnsferuri.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Așa cum v-am spus, sperăm ca până duminică să închidem primul transfer pentru că suntem deja înțeleși. Suntem înțeleși cu fotbalistul. Au mai fost câteva discuții la contract pentru că el e sub contract, îl cumpărăm de la club și au fost câteva discuții cu clubul.

ADVERTISEMENT

Sperăm să vină sâmbătă, duminică, iar luni, marți să îl anunțăm. Joacă în bandă, al doilea vârf, în departamentul ofensiv. Nu e vorba de Grozav, atât pot să vă spun.

(n.r. – Va mai fi vreun transfer? Sau e singurul?) Noi sperăm să mai facem unul, dacă nu, vom rămâne cu unul singur. Eu sper să facem două.

ADVERTISEMENT

Al doilea transfer tot în departamentul ofensiv. Benzi sau atacanți.

(n.r. – Români?) Nu, primul cu care suntem înțeleși nu e român. Al doilea încă suntem în mai multe negocieri, vedem.

(n.r. – Primul e campion mondial U17?) Nu pot să vă spun. O să vedeți luni sau marți cine e”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat și a dezvăluit în exclusivitate numele primului fotbalist care urmează să ajungă iarna aceasta în giulești. Este vorba despre Funsho Bamgboye (24 de ani), un nigerian care poate evolua pe toate posturile din atac.

Africanul va veni din Ungaria, de la MOL Fehervar, și are în CV un titlu de campion mondial, cucerit cu reprezentativa Under-17 a țării sale, în anul 2015.

ADVERTISEMENT