Life

Apropiatul Gabrielei Prisăcariu care lipsește surprinzător de la nunta cu Dani Oțil. De ce nu vine la marele eveniment

Apropiatul Gabrielei Prisăcariu care lipsește surprinzător de la nunta acesteia cu Dani Oțil. Acesta a explicat și de ce nu vine la eveniment.
30.07.2023 | 18:32
Apropiatul Gabrielei Prisacariu care lipseste surprinzator de la nunta cu Dani Otil De ce nu vine la marele eveniment
Apropiatul Gabrielei Prisăcariu care lipsește de la nunta cu Dani Oțil. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este apropiatul Gabrielei Cristea care lipsește de la nunta ei cu Dani Oțil. Aceasta a explicat și de ce nu merge la eveniment, de fapt.

Apropiatul Gabrielei Prisăcariu care lipsește de la nunta cu Dani Oțil

Cătălin Botezatu este apropiatul care lipsește de la nunta Gabrielei Prisăcariu cu Dani Oțil. Acesta nu este în țară și nu poate participa la marele eveniment, chiar dacă a fost invitat.

ADVERTISEMENT

Designerul a povestit că ar fi mers cu cel mai mare drag, dar nu este în țară. Cătălin Botezatu și Gabriela Prisăcariu sunt prieteni buni, ea fiind cel care l-a invitat pe desginer la nuntă.

„Am fost invitat la nuntă și aș fi mers cu mare drag, dar, din păcate, nu sunt în București”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Cătălin Botezatu și Gabriela Prisăcariu

Cătălin Botezatu și Gabriela Prisăcariu se cunosc de mulți ani, de pe vremea emisiunii Supermodels by Cătălin Botezatu. Soția lui Dani Oțil a fost prima concurentă care a câștigat titlul de supermodel al României.

Gabriela Priscăcariu avea doar 21 de ani atunci când a câștigat celebra emisiune și a rămas prietenă cu designerul de atunci. Aceasta participă și ca model la prezentările creatorului de modă.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu și Gabriela Prisăcariu. Foto Instagram

Cei doi vorbesc mereu când se întâlnesc la diverse evenimente mondene și își mai povestesc diverse lucruri despre viața lor. Gabriela Prisăcariu chiar spunea că are „o idilă” cu Cătălin Botezatu, despre care știe inclusiv soțul ei, Dani Oțil.

„Dani știe de idila noastră, nu se supără!”, a spus aceasta, chiar de față cu Botezatu, conform Click. Cei doi au și postări pe rețelele de socializare împreună, semn că au o prietenie destul de strânsă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a fost „lansată” în lumea modei de Cătălin Botezatu și iată că și acum aceasta se ocupă de modelling.

Chiar și așa, soția lui Dani Oțil a terminat și Facultatea de Drept. Cei doi s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie 2023.

ADVERTISEMENT