Sport

Anunţul făcut de Kaiser Chiefs după ce l-au vândut pe fundaşul Siyabonga Ngezana la FCSB: “Salutăm un soldat de-ai noştri!”

FCSB l-a transferat pe fundaşul Siyabonga Ngezana de la Kaiser Chiefs. Sud-africanii au avut un mesaj de adio pentru fostul jucător.
18.06.2023 | 21:47
Anuntul facut de Kaiser Chiefs dupa ce lau vandut pe fundasul Siyabonga Ngezana la FCSB Salutam un soldat deai nostri
Când ajunge Siyabonga Ngezana la FCSB.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a promis că va aduce doi fundaşi centrali de valoare la FCSB după ce i-a pus pe liber pe Joonas Tamm şi Iulian Cristea. Primul apărător transferat de roş-albaştrii în această vară este Siyabonga Ngezana.

Anunţul făcut de Kaiser Chiefs după ce l-au vândut pe fundaşul Siyabonga Ngezana la FCSB: “Salutăm un soldat de-ai noştri!”

Kaiser Chiefs, fosta echipă a lui Ngezana, a trimis un mesaj după despărţirea de fotbalistul crescut de echipa din Johannesburg. Fundaşul este la prima experienţă în străinătate:

ADVERTISEMENT

“În conformitate cu povestea noastră legată de jucătorii de la tineret, salutăm un soldat de-ai noştri și ne amintim de timpul petrecut alături de noi.

Vom continua să creștem și să cultivăm tinere talente la Kaizer Chiefs, astfel încât să putem elibera energia și spiritul Kaizer Chiefs la nivel global pentru a avea un impact în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Până acum se pare că suntem pe drumul cel bun. La revedere Siya, îți mulțumim!”, au anunțat africanii pe pagina oficială de Twitter.

FCSB a plătit 1 milion de euro pentru fundaşul central sud-african!

Din informaţiile FANATIK, FCSB a plătit 1 milion de euro în schimbul fundaşului central, care va avea un salariu de 10.000 de euro în România. Este o investiţie importantă a lui Gigi Becali într-un fotbalist urmărit de mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că pe urmele lui Ngezana erau trei echipe de Champions League. Fundaşul central a fost dorit de Ferencvaros, FC Midtjylland şi Sheriff Tiraspol, dar FCSB s-a mişcat ai rapid şi a câştigat cursa pentru transferul sud-africanului.

Florin Vulturar: “Dacă mercato din Europa începea mai repede, era greu să-l mai aducem pe Siyabonga Ngezana!”

Impresarul care s-a ocupat de această mutare este Florin Vulturar, care a vorbit pentru FANATIK despre acest transfer, spunând că era greu ca FCSB să îl ia pe fundaş dacă perioada de mercato ar fi început mai repede:

ADVERTISEMENT

“A fost un transfer foarte greu de făcut, ţinând cont că au mai intrat în discuţii şi alte echipe care joacă în Europa an de an. Conducerea echipei a fost foarte profesionistă şi nu şi-a mai schimbat decizia, dar probabil dacă mercato din Europa începea mai repede, era greu să-l mai aducem pe Siyabonga Ngezana!”, s spus Vulturar.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT