Life

Anunțul făcut de Vlad Gherman și Oana Moșneagu cu doar patru luni înainte de nuntă. Cum au reacționat fanii

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut un anunț emoționant cu doar patru luni înainte de nuntă. Fanii s-au bucurat pentru ei.
27.02.2024 | 15:16
Anuntul facut de Vlad Gherman si Oana Mosneagu cu doar patru luni inainte de nunta Cum au reactionat fanii
Anunțul făcut de Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar în luna iunie își vor uni oficial destinele. Cu doar patru luni înainte de marele eveniment, au făcut un anunț cu care și-au emoționat fanii.

Mesajul emoționant transmis de Vlad Gherman și Oana Moșneagu

S-au apropiat în unele dintre cele mai grele momente din viața lor, după ce ambii au trecut prin despărțiri dureroase, iar acum Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc intens pentru ziua în care își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Nunta va avea loc în iunie 2024, într-o locație de vis, după aproximativ doi ani de când și-au început relația. Asta după ce în luna august a anului trecut, Vlad și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe aleasa inimii sale.

Iar cu atât de puțin înainte de marele eveniment, au împărtășit cu fanii unul dintre cele mai importante momente din relația lor. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au publicat prima fotografie împreună.

ADVERTISEMENT
vlad gherman oana moșneagu prima fotografie soare iarbă rochie casă
Imaginea emoționantă publicată de cei doi îndrăgostiți.
Sursa foto: Instagram

Cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și le-au transmis mesaje frumoase. „Sunteți minunați, voi transmiteți atâta energie și noi chiar vă apreciem pentru asta, abia așteptăm nunta și chiar ne bucuram pentru voi”, „Aici erați în faza funny, de miștouri, replici, glumițe Gherman-Moșneagu și invers”, „Ce repede trece timpul”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

De ce au ales să facă terapie de cuplu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au mai surprins recent, atunci când au anunțat că deși se înțeleg bine, au ales să meargă la terapie de cuplu. Ședințele se desfășoară atât împreună, cât și separat, iar cei doi au vrut să prevină eventualele probleme.

ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit că a avut momente în care, din motive ce nu țin de partenera sa, avea încrederea la pământ și se temea că lucrurile ar putea lua oricând o întorsătură sumbră și va fi dezamăgit.

„Mie mi se pare genial. Mi se pare cea mai bună chestie. (…) E un proces. Nu poți să faci terapie o dată, de două ori, și gata, te-ai schimbat. E un proces de lungă durată și o muncă constantă cu tine.

ADVERTISEMENT

Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era ‘aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând’. Nu se întâmpla nimic nasol, era foarte bine. Eu mă sabotam”, a declarat Vlad Gherman în emisiunea Fresh by Unica. 

ADVERTISEMENT