Life

Anunțul ireal postat de un miliardar. Bărbatul angajează o bonă pentru cei doi căței ai lui. Ce salariu uluitor oferă

Anunțul ireal al unui miliardar. Bărbatul caută bonă pentru cățeii lui. Ce salariu este dispus să ofere celei care îi va îngriji ”copiii”.
25.06.2023 | 13:45
Anuntul ireal postat de un miliardar Barbatul angajeaza o bona pentru cei doi catei ai lui Ce salariu uluitor ofera
Salariul bonei, mai mare decât al unui medic veterinar. Sursa foto: E-vet
ADVERTISEMENT

Un miliardar din Regatul Unit a stârnit uimire prin anunțul său de pe internet. Bărbatul caută o bonă pentru cei doi patrupezi pe care îi are. Ce salariu oferă și ce condiții trebuie să întrunească viitoarea angajată? Regulile sunt foarte clare.

Miliardarul care caută dădacă pentru câinii săi. Salariul, mai mare decât al unui medic veterinar

Miliardarul originar din America a luat legătura cu o agenție de recrutare pentru a-și găsi cea mai bună bonă pentru cățeii de care nu mai are suficient timp să se ocupe. Cei care au alcătuit fișa postului de angajare au precizat că niciodată nu au mai avut de a face cu un astfel de caz, potrivit New York Post.

ADVERTISEMENT

”Clientul nostru caută o dădacă excepțională și cu experiență înaltă, care să ofere îngrijire de top pentru cei doi câini ai săi. Acesta caută pe cineva care reprezintă cu adevărat un «vârf» al acestui domeniu și care să poată asigura bunăstarea generală, fericirea și siguranța câinilor”, apare în descrierea postului.

Bărbatul promite un salariu bun viitoarei dădace, 127, 227 dolari pe an, aproape 10.600 de dolari pe lună. Așa cum se poate observa în anunț, angajata trebuie să aibă experiență în îngrijirea animalelor de companie, iar aceasta să fie făcută la un nivel excelent.

ADVERTISEMENT

”Acesta este primul rol de acest gen pe care l-am oferit. Salariul este destul de neobișnuit. Chiar și ca veterinar, te-ai chinui să câștigi acea sumă de bani”, a declarat George Dunn, recrutorul care îl reprezintă pe individul bogat.

Totodată, pe parcursul serviciului, bona trebuie să fie dispusă să se mute. Din momentul în care va semna contractul, ea este nevoită să locuiască în Knightsbridge, din Londra și ”să ofere  îngrijire și atenție câinilor, tratându-i ca pe niște membri valoroși ai familiei”, mai apare în descrierea postului.

ADVERTISEMENT

Ce detalii omite angajatorul în anunț

Angajatorul nu a dat detalii despre identitatea familiei sau despre rasa celor doi patrupezi. Cert este că bona va avea ca sarcini, printre altele, să dea tratamentul câinilor, să le asigure transportul atunci când situația o impune sau să facă exerciții cu animalele, prin care acestea să-și dezvolte ”tehnica de motivare”.

De asemenea, jobul va permite șase săptămâni de vacanță pe an, dar nu sunt sigure, iar candidații trebuie să fie pregătiți să ”lucreze în ture neregulate, inclusiv seara, weekend-uri și vacanțe, pentru a se potrivi nevoilor câinilor și programului familiei ”.

ADVERTISEMENT

Miliardarul mai specifică și că bona va trebui să aibă ”capacitatea de a gestiona informații sensibile cu cea mai mare discreție și confidențialitate”. Nu a detaliat la ce s-a referit în această situație, cert este că și la noi în țară se găsesc astfel de oferte.

ADVERTISEMENT