Life

Anunțul Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit: “Cum vrea Dumnezeu”

Anunțul Laurei Cosoi după nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ce a spus fosta iubită a prezentatorului de la Românii au talent.
20.06.2023 | 23:55
Anuntul Laurei Cosoi dupa ce Smiley si Gina Pistol sau casatorit Cum vrea Dumnezeu
Ce anunț a făcut Laura Cosoi după ce Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai bine de trei săptămâni de când Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, Laura Cosoi a făcut anunțul despre un al patrulea copil. Fosta iubită a lui Smiley este mama a trei fete, iar soțul ei și-ar dori și un băiat.

Anunțul Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Ce spune despre al treilea copil

Laura Cosoi și Smiley au fost împreună timp de aproximativ cinci ani, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final cu mai bine de un deceniu în urmă. De atunci, ambii și-au refăcut viețile.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din “La Bloc” este căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015. Între timp, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele la finalul lunii mai 2023, după o relație de șapte ani.

Fosta iubită a lui Smiley are trei copii, iar prezentatorul de la Românii au talent a devenit tată în urmă cu mai bine de doi ani. Amândoi sunt fericiți acum, chiar dacă au șocat o țară întreagă atunci când s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a dezvăluit că partenerul ei de viață și-a dorit, încă de dinainte de a avea primul copil, să aibă un băiețel. În schimb, cei doi au trei fete, Lara, Rita și Vera.

Actrița a vrut mereu să fie mama a trei fete, iar dorința i s-a îndeplinit. Vedeta nu poate spune cu exactitate dacă ea și soțul ei vor avea un băiat, la un moment dat. Va lăsa, astfel, lucrurile în voia divinității.

ADVERTISEMENT

“Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc.

Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!”, a declarat Laura Cosoi pentru Impact.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Laura Cosoi despre vacanțele în familie

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean încă nu au ales destinația de vacanță pentru această vară. Cei doi și-ar dori să meargă în Franța, dar momentan nu au stabilit ceva anume.

Oricare ar fi destinația aleasă, actrița preferă să le ia și pe fiicele sale cu ea. De când au devenit părinți, cei doi soți merg mereu în vacanță în formulă completă.

“Momentan nu avem planuri pentru vacanță. O să mergem undeva la mare, probabil în Franța, dar nu am stabilit nimic. Preferăm vacanțele în formula de 5, întotdeauna au mers și ele cu noi în vacanțe”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT