Life

Apar noi declarații despre sinuciderea Mădălinei Manole. Inginer agronom: „Nu avea cum să bea atât Furadan”

26.09.2020 | 19:52
Apar noi declaratii despre sinuciderea Madalinei Manole Inginer agronom Nu avea cum sa bea atat Furadan
ADVERTISEMENT

Mădălina Manole s-a stins din viață, în circumstanțe suspecte, cu mai bine de 10 ani în urmă. Moartea ei a produs multă durere în sânul familiei și a creat un val de suspiciuni cu privire la modul în care s-a întâmplat.

Mulți oameni nu cred nici până în ziua de astăzi că celebra artistă și-a pus capăt zilelor, iar fratele acesteia, Marian încă se luptă să demonstreze că sora lui nu și-a luat viața.

ADVERTISEMENT

Marian a dat publicității un mesaj primit de la un inginer agronom care îi explica că este imposibilă înghițirea unei asemenea cantități de pesticid. El a postat pe Facebook o imagine a respectivului mesaj, însoțită de o descriere care sugerează că nu intenționează să renunțe la încercarea de a face lumină în cazul iubitei sale surori.

Mesajul trimis de un inginer agronom fratelui Mădălinei Manole
Mesajul trimis de un inginer agronom fratelui Mădălinei Manole
Sursa foto: Facebook

Declarații cu privire la sinuciderea Mădălinei Manole: „este imposibil să bei atâta cantitate”

Mesajul primit de Marian Manole este unul lung și explicit:”bună ziua, domnule Manole! Sunt inginer agronom de 40 de ani. Nu am fost fan Mădălina Manole, deși mi-au plăcut melodiile ei. De foarte multă vreme aș fi vrut să spun cuiva despre Furadan, Carbofuran sau Carbodan, denumirile sub care s-au comercializat aceste substanțe pentru tratamentul semințelor. Indiferent de denumirea comercială, substanța este de culoare roz, de consistența smântânii groase, dar curge.

ADVERTISEMENT

Din momentul în care am auzit că Mădălina a băut 250 ml sau 300 ml, am spus că este imposibil să bei atâta cantitate. Ca să mă înțelegeți, poți să bei 250 ml de apă sau suc sau bere dintr-o înghițitură. Acest Furadan, datorită consistenței cremoase, ar fi trebuit băut în 15-20 de înghițituri, ori la cât este de toxic, după primele înghițituri, nu ar mai putea fi altele.” a explicat omul.

Fratele Mădălinei povestește, în descrierea imaginilor cu mesajul primit, că procurorul care s-a ocupat de caz a considerat posibilă ingerarea pesticidului datorită unui alt caz asemănător.

ADVERTISEMENT

„Procurorul Moldovan, cel care s a ocupat de caz, spune acum 10 ani că, dacă un american a putut să bea această substanță toxică și Mădălina a putut! Dacă așa a spus Petrică, soțul, așa au spus și cei care s-au ocupat de caz! În ce țară trăim…! Aștept în continuare un ministru la Justiție care să aibă coloană! În 10 ani nici unul nu a dat importanță acestui caz!”, a scris Marian la descrierea fotografiilor cu mesajul respectiv.

Marian Manole și-a condus pe ultimul drum întâi sora, apoi mama, iar în cele din urmă, și tatăl

Tragediile s-au ținut lanț pentru fratele iubitei artiste. Acesta și-a înmormântat toată familia. Mădălina s-a stins din viață acum 10 ani, a urmat-o mama lor, în 2017, iar de curând, și tatăl și-a dat ultima suflare, răpus de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Marian nu găsește consolare cu privire la moartea suspectă a surorii lui. Amintește lumii cu orice ocazie de circumstanțele în care a avut loc tragedia, iar contul lui de Facebook este o adevărată pagină comemorativă a cântăreței.

ADVERTISEMENT