Life

Apariție inedită la Chefi la cuțite. Doina Teodoru, surpriză de proporții pentru Cătălin Scărlătescu. “Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară”

Apariție inedită la Chefi la cuțite. Doina Teodoru, surpriză de proporții pentru Cătălin Scărlătescu. Ce a declarat iubita juratului.
21.09.2022 | 18:03
Aparitie inedita la Chefi la cutite Doina Teodoru surpriza de proportii pentru Catalin Scarlatescu Cei din jur au spus ca suntem o combinatie cel putin bizara
Doina Teodoru, surpriză de proporții pentru Cătălin Scărlătescu, la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a venit la Chefi la cuțite și a vorbit despre relația lor. Actrița i-a pregătit o surpriză juratului.

Doina Teodoru, surpriză de proporții pentru Cătălin Scărlătescu, la Chefi la Cuțite

Partenera îndrăgitului bucătar a recunoscut că oamenii din jur nu s-ar fi așteptat ca cei doi să formeze un cuplu. De altfel, nici ei nu au crezut că vor ajunge în acest punct.

ADVERTISEMENT

“Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit Antena 1.

Actrița de stand-up comedy a fost inițial sceptică în legătură cu relația lor, mai ales că auzise că juratul de la Chefi la cuțite era cunoscut drept “un mare crai”.

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru își dorea o relație serioasă, însă Cătălin Scărlătescu a asigurat-o că și el vrea același lucru, iar de atunci lucrurile au evoluat frumos între ei.

“Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă.

ADVERTISEMENT

Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos.”, a mai spus iubita lui chef Scărlătescu.

Bucătarul i-a spus partenerei sale că el cucerește femeile cu sinceritatea. În cazul în care acestea nu cedează, le gătește unul din preparatele sale.

ADVERTISEMENT

“Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot.”, a adăugat ea.

Actrița își face apariția la Chefi la cuțite cu un preparat la care s-a gândit bine, dar nu știe sigur dacă îi va plăcea iubitului ei. Rămâne de văzut dacă surpriza va fi una plăcută pentru bucătar.

În ultima ediție a emisiunii culinare, Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige prima amuletă din acest sezon.

Doina Teodoru și Cătălin Sărlătescu participă împreună la America Express

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu fac echipă la America Express, show-ul care va fi difuzat în curând la Antena 1.

Înainte de plecarea în America de Sud, actrița avea în plan să joace în numeroase piese de teatru, însă a fost nevoită să facă sacrificii și să ia o pauză în săptămânile în care s-a filmat emisiunea.

După cum a scris FANATIK în urmă cu câteva luni, Doina Teodoru câștigă sume mari de bani pentru reprezentațiile sale pe diverse scene. Aceasta câștigă chiar și peste 10.000 de lei lunar.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt împreună de mai bine de un an și s-au cunoscut la Vama Veche.

ADVERTISEMENT