News

Apartament cu două camere de vânzare la un preț șocant. Proprietarul vrea 4 mii de euro pentru o casă mobilată. Se întâmplă în România

Apartament cu două camere de vânzare la un preț șocant pentru zilele noastre. Proprietarul a solicitat numai patru mii de euro pentru o casă mobilată.
11.05.2022 | 13:21
Apartament cu doua camere de vanzare la un pret socant Proprietarul vrea 4 mii de euro pentru o casa mobilata Se intampla in Romania
Apartament cu două camere scos la vânzare la un preț șocant. Sursa foto - olx.ro
ADVERTISEMENT

Aproape incredibil, dar în România se vinde un apartament cu două camere la un preț pur și simplu șocant. Proprietarul a anunțat că vrea în schimbul casei numai patru mii de euro. Da, citiți bine.

La ce preț se vinde un apartament cu două camere în Sibiu

Astfel, în ciuda faptului că prețurile de pe piața imobiliară au crescut enorm în ultima perioadă, mai există și proprietari care nu vor să facă averi. Un apartament cu două camere a fost scos la vânzare, mobilat și utilat, gata să fie locuit. Preţul a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Locuința este situată în județul Sibiu, în localitatea Agnita, pe strada Fabricii. Cel care îl vinde a postat anunţul pe platforma OLX.

Acesta a anunţat că locuința se situează într-un bloc construit între 1990 și 2000, la etajul 4, nedecomandată, suprafața utilă fiind de 45 de metri pătrați. Potrivit anunțului, locuința costă 20.000 de lei, iar prețul este negociabil.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că în urmă cu doar câteva luni o garsonieră de numai 11 metri pătraţi din Cluj a făcut istorie în mediul online. Aparent banală, oferta de închiriere a unei garsoniere de doar 11 metri pătrați cu suma de 200 de euro a provocat un val uriaș de reacții.

”Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, era anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare din Cluj.

ADVERTISEMENT

Postarea a strâns peste 40.000 de comentarii și circa 30.000 de reacții, garsoniera fiind în cele din urmă închiriată. De asemenea, deja celebră pentru ofertele exorbitante din ultima perioadă, piață imobiliară din Cluj – Napoca a avut o nouă ofertă aparte.

Un apartament din centrul orașului de pe Someș s-a vândut cu 2.000.000 de euro. Imobilul a fost scos la vânzare gata mobilat.

ADVERTISEMENT

Avea nu mai puţin de 450 de metri pătrați şi dispunea de 10 camere sau ”mai mult”, conform anunțului agenției.

ADVERTISEMENT
Tags: