News

Final tragic pentru fetița de 4 ani dispărută în Tulcea. Micuța a fost găsită moartă

Fetița de 4 ani din Tulcea dispărută miercuri de acasă a fost găsită. Din păcate, copila a murit. Unde se afla corpul acesteia.
13.07.2023 | 11:42
Final tragic pentru fetita de 4 ani disparuta in Tulcea Micuta a fost gasita moarta
Fetița de 4 ani din Tulcea dispărută de acasă a fost găsită decedată. Trupul său se afla pe malul brațului Sulina. Sursa foto: ordinea.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță de 4 ani a fost căutată intens miercuri seara de echipe de polițiști și pompieri. Aceasta a dispărut din curtea casei din localitatea Vulturu, județul Tulcea.

Fetița de 4 ani din Tulcea dispărută de acasă a fost găsită decedată. Trupul său se afla pe malul brațului Sulina

În ultimele ore, la nivelul județului Tulcea au fost constituite echipe operative de căutare, formate din polițiști, pompieri. Acestea au demarat activitățile specifice de căutare, fiind folosite două ambarcațiuni și un câine de urmă. La activitățile de căutare au participat și mai mulți cetățeni din localitate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cele mai negre scenarii s-au adeverit. Joi dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani. Acesta se afla în zona malului stâng al Brațului Sulina, conform Ordinea.ro.

Trupul fără viață al micuței a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

”Activităţile specifice de căutare au fost efectuate cu forţe mărite, fiind constituite echipe formate din poliţişti din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliţie Delta Dunării, poliţişti de frontieră şi pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcaţiuni cu sonar şi termoviziune şi un câine de urmă.

De asemenea, activităţile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării şi cetăţeni voluntari, din localitate.

ADVERTISEMENT

În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsufleţit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Braţului Sulina”, a transmis IPJ Tulcea.

O altă fetiță, de 14 ani, a dispărut din Tulcea, în debut de an

Tot în acest an, tot din Tulcea, o fetiță de 14 ani a fost dată dispărută de părinți. Denisa a plecat de acasă pe 28 februarie. Ea a fost găsită după 5 zile de căutări disperate ale polițiștilor și apropiaților.

ADVERTISEMENT

Cazul din debutul anului a avut un final fericit. După 5 zile, pe 5 martie, copila a fost găsită. Ea ajunsese la sute de kilometri depărtare, într-o gară din Timişoara. Copila fost preluată de Protecţia Copilului și ulterior predată familiei.

ADVERTISEMENT