Life

Ar mai face Dan Negru televiziune, dacă s-ar apuca acum? Răspunsul prezentatorului: “N-aș avea nicio șansă azi. Nici eu, nici Esca”

Dan Negru este convins că nu ar mai avea șanse dacă s-ar apuca de televiziune acum. Prezentatorul crede că nici alte vedete nu ar mai avea același succes.
14.01.2023 | 20:37
Ar mai face Dan Negru televiziune daca sar apuca acum Raspunsul prezentatorului Nas avea nicio sansa azi Nici eu nici Esca
Dan Negru, convins că nu ar avea succes dacă s-ar apuca acum de TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Negru nu crede că ar mai avea succes dacă s-ar apuca acum de televiziune, despre care spune că “s-a degradat”. Prezentatorul este convins că nici alte vedete nu ar mai avea mari șanse dacă ar intra acum în această industrie.

Dan Negru, convins că nu ar avea nicio șansă dacă s-ar apuca acum de televiziune

De mai bine de 30 de ani, Dar Negru se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

A activat la Antena 1 de la sfârșitul anilor ’90 și până la începutul anului trecut, atunci când s-a mutat la Kanal D. Acolo prezintă Jocul Cuvintelor și Tu Urmezi, ambele fiind quiz show-uri.

Prezentatorul consideră că televiziunea nu mai este la fel ca în perioada debutului său.

În același timp, Dan Negru nu crede că televiziunea nu va dispărea atât de ușor. Cu toate acestea, vedeta nici nu ar mai lua lucrurile de la capăt acum.

ADVERTISEMENT

Realizatorul TV este de părere că nu ar mai avea nicio șansă dacă s-ar apuca acum de TV și că acum se intră “pe pile”, lucru care lui nu i s-a întâmplat cu ani în urmă.

De altfel, Dan Negru crede că nici alte vedete mari din România, cum sunt Andreea Esca sau Andi Moisescu, nu ar mai avea șanse dacă ar intra acum în lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

“Televiziunea nu mai are forța pe care o avea cândva, dar nici nu cred că va dispărea ușor. Își va găsi drumul ca alternativă la online. Dar nu cred că aș mai lua-o de la capăt.

Azi n-aș mai avea nicio șansă, pentru că televiziunea se face pe pile și pe găști. De asta a ajuns în stadiul ăsta de degradare, pentru că totul e pe găști.

ADVERTISEMENT

Eu am avut șansa unor producători de geniu, ca Valeriu Lazarov sau Titus Munteanu, deloc dornici să construiască găști. Azi, oricât de lipsit de talent ai fi, dacă ești în gașca potrivită, poți să faci televiziune.

N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt. Nici eu, nici Esca, nici Andi Moisescu, nici alții….”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.

Ce spune Dan Negru despre intrarea în politică

Dan Negru a primit propuneri de a candida la Primăria Timișoarei sau în Parlament. Prezentatorul consideră că cei care i-au propus să intre în politică dau dovadă de neseriozitate.

Vedeta spune că renumele pe care l-a câștigat în lumea televiziunii nu are legătură cu experiența în politică.

“Cu câteva săptămâni în urmă m-a sunat Dan Voiculescu să-mi propună să candidez. La primăria Timișoarei mi se propune o dată la 4 ani candidatura. Sunt partide serioase care mi-au propus candidatura în Parlament.

Asta arată neseriozitatea politicii românești. Nu are nicio treabă notorietatea mea câștigată pe platourile de televiziune cu experiența mea în politică sau administrație.

E trist că politica românească îi propune unuia ca Negru să candideze. E lipsă de seriozitate.”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a fost întrebat ce ar face dacă ar fi președintele României pentru o zi.

“Aș dormi toată ziua, ca să nu am de a face cu nimeni din lumea lor.”, a fost răspunsul acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: