Life

Dan Negru confirmă plecarea de la Antena 1 la Kanal D: “Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți!”

După de 22 de ani petrecuți la Antena 1, Dan Negru a confirmat transferul la Kanal D și a făcut primele declarații despre motivele care l-au determinat să ia această decizie.
25.01.2022 | 11:35
Dan Negru confirma plecarea de la Antena 1 la Kanal D Nu cautati vreo urma de neintelegere cu cei ramasi No sa gasiti
Dan Negru a confirmat că a semnat cu Kanal D. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este oficial, Kanal D  a confirmat faptul că Dan Negru, cea mai longevivă vedetă Antena 1, a intrat în echipa postului de televiziune. Prezentatorul  a făcut primele declarații despre subiect. Ce l-a convins pe „regele audiențelor” să ia această decizie.

Dan Negru, primele declarații despre plecarea de la Antena 1

După mai bine de 20 de ani petrecuți la Antena 1, Dan Negru a luat decizia să încheie colaborarea cu trustul INTACT și a semnat cu Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, care a cucerit publicul la fiecare apariție cu energia sa debordantă și capacitatea de a se reinventa, mărturisește că pasiunea și dorința de la face televiziune la alt nivel l-au determinat să aleagă Kanal D.

“Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a declarat Dan Negru.

Cum a ajuns Dan Negru să fie „regele audiențelor”?

Dan Negru s-a format, ca om de televiziune, în școala lui Valeriu Lazarov și este reprezentantul valoros al unei generații de aur de oameni de TV. De-a lungul timpului a condus formate internaționale de mare succes, precum „Ghicește vârsta”, „Te pui cu blondele” , „Vrei să fii milionar” și “Ciao Darwin”.

ADVERTISEMENT

Datorită performanțelor înregistrate atât în țară, cât și în Republica Moldova, Dan Negru a fost supranumit „regele audiențelor”. Moderatorul a fost inclus în „Top Host European Broadcast”, pentru  că a prezentat simultan, în două țări, formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.

„Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți!”

Pe contul său de Facebook, Dan Negru a ținut să precizeze că nu există neînțelegeri între el și colegii de la Antena 1 și că vor rămâne în continuare prieteni. De asemenea, îi mulțumește lui Valeriu Lazarov pentru tot ceea ce l-a învățat.

ADVERTISEMENT

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni ! Mulțumesc pentru toți anii din urmă ! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei Le mulțumesc! Porecla ‘regele audiențelor’ le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei.

Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene.

Când începeam un proiect nou ne îndemna ‘să țintim luna . Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!’. Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a spus Dan Negru pe contul său de Facebook, după ce Kanal D a anunțat că prezentatorul este noua vedetă a postului.

ADVERTISEMENT
Tags: