Sport

Arădenii iau cu asalt stadionul înaintea meciului cu FCSB. Au fost epuizate toate biletele puse în vânzare

UTA Arad a anunțat că toate biletele puse în vânzare pentru meciul cu FCSB s-au epuizat în timp record. Fanii care nu au reușit să prindă un loc pe stadion speră ca noile măsuri de relaxare să fie adoptate în timp util de Guvern.
28.07.2021 | 16:50
Aradenii iau cu asalt stadionul inaintea meciului cu FCSB Au fost epuizate toate biletele puse in vanzare
ADVERTISEMENT

Vizita FCSB-ului a stârnit un interes uriaș în rândul suporterilor arădeni. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, UTA a reușit în doar câteva ore să epuizeze toate cele aproximativ 3.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul din etapa a treia a Ligii 1.

Nici măcar prețurile piperate (n.r. de două ori mai mari decât cele pentru partida cu Farul, încheiată la egalitate 0-0) nu i-au împiedicat pe fani să ia cu asalt arena „Francisc Neuman”. Cât despre cei mai puțin norocoși, care nu au reușit să prindă un loc în înaltul tribunei, ei bine, mai au o speranță.

ADVERTISEMENT

Până duminică, 1 august, când este programată partida, ar putea intra în vigoare noi măsuri de relaxare care au în vedere și competițiile sportive. Prin urmare, accesul în stadioane se va face în aceleași condiții, dar la 75% din capacitatea maximă.

UTA Arad a vândut toate biletele pentru meciul cu FCSB

Nu mai sunt tichete, nici la stadion, nici online. Sperăm că vom mai pune în vânzare 2000 de tichete în cursul zilei de sâmbătă, dacă se vor pune la punct toate detaliile cu privire la accesul pe stadion, în proporție de 75%.

ADVERTISEMENT

Decizia ar putea fi anunțată vineri, de către FRF, după ce Ministerul Tineretului și Sportului și cel al Sănătății vor modifica protocolul existent”, a anunțat managerul general al clubului UTA Arad, Attila Broszovsky.

În ce condiții este permis accesul pe stadion

Indiferent de numărul final de spectatori care vor asista la meciul cu FCSB, programat duminică, la ora 22:00, lucrurile sunt cât se poate de clare. Vor putea intra pe stadion doar cei care sunt vaccinați anti-Covid, pot face dovada efectuării unui test negativ PCR-RT/antigen sau au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

ADVERTISEMENT

Testele rapide se vor putea efectua inclusiv la arena ”Francisc Neuman”, duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30. Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile stadionului vor fi deschise duminică de la ora 19:00. Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

ADVERTISEMENT

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet. Copiii sub 3 ani au acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, reducere ce se poate aplica doar la Arena „Francisc Neuman”, au mai transmis reprezentanții „Bătrânei Doamne”.

Gigi Becali îl vrea pe Miculescu, dar este deranjat de pretențiile arădenilor: „Să fie sănătoși! Îl iau gratis”

Meciul din etapa a treia a Ligii 1 este „încins” și de afirmațiile lui Gigi Becali, care s-a arătat interesat să-l transfere pe David Miculescu la FCSB, dar nu în orice condiții. Cu alte cuvinte, cum prețul solicitat de UTA în schimbul tânărului atacant nu i se pare deloc rezonabil, patronul roș-albaștrilor ar putea aștepta ca acesta să intre în ultimele șase luni de contract.

Să fie sănătoși cei de la UTA! Să sune ei dacă vor. De ce să mă rog? Într-un an și jumătate îl iau gratis. Să joace acolo și-l iau gratis după aceea”, spunea Becali, cu 24 de ore în urmă.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,70 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT